fbpx

RoseeLu

RoseeLu skiller sig ud i sin personlighed og i sin lyd. Hun bevæger sig i spændingsfeltet mellem alternative 90's grunge, med elementer af hiphop og pop.

 • Det 19-årige talent RoseeLu drager på en ny rejse der endelig inviterer os indenfor i hendes helt eget, skæve univers.

  ”Jeg har altid søgt ind i mig selv, hvor der er plads til både det gode og det onde. Jeg har lært meget tidligt i mit liv, at hvis jeg skulle forståes af andre mennesker, så blev jeg nødt til at sætte ord på mine følelser –  frem for at reagere som en vulkan i udbrud, hvor min sårbarhed så ville kunne blive misforstået. 

  Jeg skriver sange for at komme af med de uforløste følelser og for at få rum mellem tankestrømmene og håber på, at de vil kunne gøre det samme for andre“ forklarer RoseeLu, som voksede op til tonerne fra sin fars klaver.

  ’Playing Alone’ indrammer glimt fra barndommen, hvor RoseeLu foretrak at lege alene og være sig selv, frem til i dag, hvor hun som 17-årig droppede ud af gymnasiet, flyttede hjemmefra og slog sig ned i København for at forfølge ambitionen om at leve af og med musikken.

  RoseeLu’s lydbillede trækker på stærke referencer til de alternative 90’ere; guitarbåret og med omlagte akkorder i ægte grunge-stil. Men produktionerne løftes samtidig af mere nutidige hip hop-elementer og når alt dét kombineres med hendes stærke og nærværende vokal, opnås et musikalsk befriende indspark på den danske musikscene, der er kommet for at blive;

  ” Jeg håber på at kunne inspirere alle de, der lytter med – til at stoppe op og møde sig selv og sit indre barn med kærlighed. ’Playing Alone’ er min appel til dem, som skulle tro, at et barn er forkert, hvis det, som mig, ikke er super interesseret i kommercielt plastiklegetøj og fodboldkort – men at det derimod er helt ok og helt vildt sundt, at finde glæden og fordybelse i sit eget selskab.” 

  United Stage – Officielt bookingbureau for RoseLuu.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book RoseeLu hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på RoseeLu

Send os en uforpligtende forespørgsel på RoseeLu og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke RoseeLu hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for RoseeLu
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for RoseeLu.