BATHSHEBA

BATHSHEBA er en spirende sangskriver, som rammer lige lukt ned i en visuel og auditiv drøm. Med både attitude og rungende sårbarhed er hun hyperaktuel og på vej mod stjernerne.

 • Stemmen er silkeblød. Beatet er bouncy. Produktionen er catchy og smooth. BATHSHEBA er kun i starten af sine 20’ere, men har skrevet sange siden hun var 11 år gammel. Med både hårdtslående og hårfin lyrik producerer hun dark pop, som allerede har modtaget stor cadeau. Således har hun arbejdet sammen med internationale Hennedub, indtaget scenen sammen med Benal til deres tre udsolgte koncerter i VEGA og leverede en anmelderrost koncert til den norske festival by:Larm! Ved udgangen af 2020 blev BATHSHEBA nomineret til ’Årets Nye Danske Artist’ til The Voice Awards, og da hun annoncerede sine første to headliner koncerter i Vega, København, blev de straks udsolgt.

  Med singlerne ‘Blind’ og ‘Hit ’N’ Run’ demonstrerer BATHSHEBA en tromlende bas og et tårnhøjt niveau, som er på vej til at indtage scener, hitlister og manges musikhjerter. Lyden er en genreblanding af pop, house og elementer af traditionel Nigeriansk musik, hvilket trækker referencer til BATHSHEBAs rødder.

  BATHSHEBA har været på en rejse mod succes lige siden hun debuterede i 2020 og er blevet omtalt som one-to-watch i 2021 af både Soundvenue og GAFFA.

  United Stage – Officielt bookingbureau for BATHSHEBA.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book BATHSHEBA hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på BATHSHEBA

Send os en uforpligtende forespørgsel på BATHSHEBA og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke BATHSHEBA hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for BATHSHEBA
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for BATHSHEBA.