fbpx

BATHSHEBA

BATHSHEBA er en spirende sangskriver, som rammer lige lukt ned i en visuel og auditiv drøm. Med både attitude og rungende sårbarhed er hun hyperaktuel og på vej mod stjernerne.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for BATHSHEBA i 2024/2025.

  • Den danske pop-sangerinde og sangskriver BATHSHEBA er blevet omtalt som ”one-to-watch i 2021” af både Soundvenue og GAFFA, og var nomineret i kategorien ’Årets Nye Danske Artist’ til The Voice Awards 2020. BATHSHEBA udgav i 2021 hendes debut EP As of Right Now, der høstede flotte anmeldelser fra landets medier og satte en streg under hendes status som et af de mest interessante nye navne på den danske musikscene.

    Det unge talent har været på en rejse mod succes lige siden hun debuterede i 2020. Hendes sang ’Hit ’N’ Run’, som peakede i Top 40 på radio-charten, blev også tilføjet til rotation på den internationale radiostation Beats 1 (Apple 1), og blev nævnt som en af de bedste sange i 2020 af både Soundvenue og Bands of Tomorrow. Hun har ufortrødent forsættet rejsen i 2022, hvor hun spillede på Roskilde Festival, Musik I Lejet m.fl. – og udgav senest singlen hitsinglen ’Something About Her’, der har været blandt de mest spillede sange på P3 – og med hendes ekstraordinære talent har hun i den grad bevist, at hun har potentialet til at blive blandt de største popstjerner herhjemme.

    United Stage – Officielt bookingbureau for BATHSHEBA.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book BATHSHEBA hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på BATHSHEBA

Send os en uforpligtende forespørgsel på BATHSHEBA og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke BATHSHEBA hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for BATHSHEBA
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for BATHSHEBA.