fbpx

LittGloss

Deres signaturlyd er disco-house med inspiration fra funk, disco, pop og fransk filterhouse med brug af organiske instrumenter som piano og guitar.

 • LittGloss, den multi-platinum sælgende producerduo, har etableret sig som et anerkendt navn i Danmark, med mere end 12 millioner streams på det første aktive år alene.

  Med opmærksomhed fra Acraze, Laidback Luke & Diplo gør duoen sig klar til at blive et etableret internationalt navn. De udgiver deres internationale debutsingle ”Milkshake” i foråret 2022, som er et tech-house edit af det verdensomspændende hit Kelis – Milkshake.

  LittGloss består af DJ- & producerduoen Kristoffer Fuglsang & Mathias Holsaae, som også har produceret og skrevet for Cheat Codes, Icona Pop, The Black Eyed Peas, Martin Jensen og sikret sig en håndfuld #1 hits i Danmark.

  Med et højenergisk set fra første sekund og en pumpende bas er LittGloss ukronede verdensmestre i at komme helt ud over scenekanten og sætte gang i deres crowd.

  United Stage – Officielt bookingbureau for LittGloss.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book LittGloss hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på LittGloss

Send os en uforpligtende forespørgsel på LittGloss og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke LittGloss hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for LittGloss
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for LittGloss.