LittGloss

Deres signaturlyd er disco-house med inspiration fra funk, disco, pop og fransk filterhouse med brug af organiske instrumenter som piano og guitar.

 • LittGloss består af Mathias Holssae og Kristoffer Fuglsang, og er en af de mest interessante nye producer/DJ/sangskriver duoer i Skandinavien. Før de udgav musik i eget navn har de arbejdet med en lang række artister bl.a Martin Jensen, Svea, Malte Ebert, Skinz og Maximillian, og har streamet over 200 millioner på tværs af deres samarbejder.

  LittGloss debuterede i 2020 med singlen ’L.A. Traffic’ feat. RoseeLu, og de blev herefter nomineret til ’Årets Nye Danske Artist’ til The Voice Awards 2020 og ’Årets Nye Danske Navn’ til Club Awards 2020.

  De udgav et officielt remix af Black Eyed Peas hittet ’MAMACITA’ i september 2020 og har for nylig lavet samarbejdet med Zookeepers og Bathsheba og har nu over 230.000 månedlige lyttere på Spotify.

  LittGloss’ spiller et energisk DJ set og festen garanteret med genkendelige sange kombineret med et twist af fransk disco house og deres egne udgivelser.

  United Stage – Officielt bookingbureau for LittGloss.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book LittGloss hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på LittGloss

Send os en uforpligtende forespørgsel på LittGloss og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke LittGloss hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for LittGloss
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for LittGloss.