fbpx

Kwamie Liv

Musikalsk sanselighed er balsam for sjælen, og netop det formår Kwamie Liv at levere som en lysende detalje på den danske musikhimmel.

 • ‘Kwamie Liv leverer fløjlsblød og cool noir,’ har GAFFA tidligere cementeret – og her har de fat i noget helt rigtigt. Det lyriske univers bevæger sig omkring bredtfavnende matters of the heart, hvilket i stor stil komplimenteres af fyldige og vitale produktioner.

  Da Kwamie i 2014 debuterede med EP’en ‘Lost in the Girl’, gik der ikke lang tid, før både danske og internationale medier bemærkede hendes unikke lyd, slumrende skarphed og natslige toner som buldrer sagte i en ellers stormende nutid. I 2019 banede hun direkte vej til danskernes hjerter med sin medvirken i Toppen af Poppen. Igen i 2020 var hun aktuel i den helt særlige 10-års jubilæumssæson, hvor hun, sammen med nogle af Danmarks største artister, fortolkede sange med sin fængende Kwamie-vibe.

  Kwamie Livs musik har været i massiv rotation i dansk, fransk og engelsk radio, og ligeledes vækker hun anmelderland i både mode- og musikmedier på tværs af landegrænserne.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Kwamie Liv.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Kwamie Liv hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Kwamie Liv

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kwamie Liv og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Kwamie Liv hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Kwamie Liv
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Kwamie Liv.