fbpx

United Stage Event

Find de helt rigtige artister til dit firma- eller privatarrangement her

Knowhow

United Stage har mere end 12 års erfaring i levering af professionelle og skræddersyede løsninger indenfor musik, lyd og lys-produktioner til danske firmaevents. Denne erfaring og ekspertise har afgørende betydning for, at vi, som bureau, er et af de førende i landet. Vi hjælper dig gerne med at arrangere dit næste firmaevent og kan stå for at levere et koncept, der er tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi matcher produktionen, artisterne, og temaet, så alt spiller sammen. Der er mange ting at tage højde for, når programmet skal fastlægges, og United Stage agerer gerne sparringspartner i hele eller dele af planlægningsprocessen, når firmafesten skal stables på benene.

Musik

Vi har et indgående kendskab til vores egne artister, men også til artisterne i resten af branchen. Vi har arbejdet med artister og bands på kryds og på tværs i mange år og ved præcis hvilke kunstnere, der passer godt til hvilke målgrupper, og hvordan de skal sættes sammen for at ramme det helt rigtige show. Al planlægning sker i tæt samarbejde med kunden, så alle interesser bliver tilgodeset.

Produktion

Vi tilbyder desuden at tage os af al den praktiske og tidskrævende planlægning samt håndtering af produktionen og showet på selve aftenen. Der ligger altid omfattende og grundig planlægning bag en god fest. Dette indebærer bl.a. udarbejdelsen af kontrakter, tidsplaner på aftenen, samt al kontakt til artister og management. Derudover kan vi levere den tekniske produktion til dit event i form af lyd, lys og scene og være ansvarlige for, at showet tilpasses dine specifikke ønsker og eksekveres som planlagt.

Send os en uforpligtende forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få en samtale med en af vores booking agenter om valg af kunstner, priser, ledige datoer og andre vigtige elementer af dit event.

Hold kontakten - Få vores nyhedsbrev

Vi har over 20 års erfaring med firmaarrangementer. Vi er med dig hele vejen fra idéstart til målstregen.

"*" indikerer påkrævede felter