fbpx

Mina Okabe

Mina Okabe præsenterer et drømmende og blødt soundunivers med noter af sommer og melodisk sensibilitet. Hendes musik strækker krop ud over landets grænser.

 • Mina Okabe er navnet på et nyt, spirende talent på den danske musikscene. Den 22-årige sangerinde er lige så beskeden og ydmyg omkring sin musik, som hendes drømme og ambitioner er store og grænseløse. Hun har i løbet af sit relativt korte liv allerede levet med hele verden som sin legeplads og inspirationskilde til sin musik. Og måske netop derfor, lyder Mina Okabe som alt andet end kolde og grå efterårs-Danmark.

  Hendes debutsingle ’I’m Done’ blev til i tiden umiddelbart efter gymnasiet og er ifølge hende selv en overgangssang, der handler om brud og fortrydelse.

  Mina Okabe er født og opvokset i London, hendes biologiske rødder er dansk-japanske og så har hun, med sin familie, levet på tværs af kloden i forskellige byer og suget til sig af liv og kultur – lige fra New York til Manila. De seneste fem år, har Mina boet i Danmark. Her føler hun sig hjemme og det er herfra, Mina Okabe på ny vil søge ud – nu med sin musik i bagagen.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Mina Okabe.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Mina Okabe hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Mina Okabe

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mina Okabe og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Mina Okabe hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Mina Okabe
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Mina Okabe.