fbpx

Nicklas Sahl

Med et kæmpe talent i hænde og musikalske visioner i ryggen, rammer Nicklas Sahl hovedet på sømmet, når han, fuld af nuancer, indtager det danske musiklandskab.

 • Pop/singer & songwriteren, Nicklas Sahl, etablerede sig hurtigt som et markant, nyt navn i den danske musikbranche med sin debutsingle “Hero” i 2018 som blev P3s Uundgåelige. Med mere end 75 mio streams, en lang række radiohits, udsolgte venues og store festivalshows har sangeren sat sit præg på den danske musikscene. De seneste år har sangskriverens musik også været at høre i Tyskland, hvor han har varmet op for navne som Max Giesinger, Michael Schulte og Tina Dickow foruden sine egne headlinerturnéer.

  Nicklas voksede op i Hadsten, hvor han samlede en guitar op i 4-års alderen. Efter debutsinglen udkom sange som ‘New Eyes’, ‘Planets’ og ‘Four Walls’, som bl.a har ledt til en EMA MTV Award, Carl Prisen for ‘bedste popkomponist’ og 2 nomineringer til Danish Music Awards.

  Nicklas Sahl har bevist han er en artist som ved, hvordan man skriver og performer sange der går direkte i hjertekuglen. Hans relaterbare og ærlige tilgang gør ham til en historiefortæller der henvender sig til et bredt publikum af musikelskere.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Nicklas Sahl.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Nicklas Sahl hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Nicklas Sahl

Send os en uforpligtende forespørgsel på Nicklas Sahl og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Nicklas Sahl hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Nicklas Sahl
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Nicklas Sahl.