Nicklas Sahl

Med et kæmpe talent i hænde og musikalske visioner i ryggen, rammer Nicklas Sahl hovedet på sømmet, når han, fuld af nuancer, indtager det danske musiklandskab.

Koncerter 2023/2024

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Nicklas Sahl i 2023/2024.

  • Du kan kende hans stemme på et splitsekund, og oprigtigheden er ikke til at tage fejl af. En ung gut fra Hadsten flyttede til København tilbage i 2017, og sidenhen er det kun gået én vej. Førstesinglen ’Hero’ udkom i foråret 2018 og blev fulgt op af hitsinglerne ’Planets’, ’New Eyes’ og ’Four Walls’. Nicklas Sahl er med andre ord tonset gennem lydmuren, charts og airplay.

    Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv. Først i Hadsten og sidenhen i mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Det startede for Nicklas Sahl med en drøm om at nå ud til mennesker med sin stemme, sit guitarspil og sine sange og ramme folk lige dér, hvor klumpen tilsidst sidder helt oppe i halsen – flashforward til i dag, hvor han rammer hovedet på sømmet, fuld af nuancer, poesi og rocksolid talent.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Nicklas Sahl.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Nicklas Sahl hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Nicklas Sahl

Send os en uforpligtende forespørgsel på Nicklas Sahl og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Nicklas Sahl hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Nicklas Sahl
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Nicklas Sahl.