fbpx

Hans Philip

Med bidende integritet, et roligt nærvær og en solid sans for de lækre detaljer, statuerer Hans Philip sig som en artist af dimensioner.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Hans Philip i 2024/2025.

 • For at fortælle hele historien om Hans Philip, skal vi præcist 10 år tilbage. Dengang debuterede han som frontfigur i et af de mest toneangivende og fremadskuende acts i dansk hiphop. På toppen af deres karriere, gik Ukendt Kunstner hver til sit. Hans Philip forsvandt fra rampelyset.

  Efter gennembruddet med Ukendt Kunstner vendte Hans Philip i 2019 tilbage med soloalbummet ’Forevigt’, som har lagt Spotify ned og siden er gået Guld. På ‘Forevigt’ præsenteres en hudløst ærlig Hans Philip – ud af mørke tider og ind i vuggende ballader og fængslende r’n’b-produktioner. Med sine anmelderroste livekoncerter, samt hele tre nomineringer ved Danish Music Awards i kategorierne Årets Danske Album (‘Forevigt’), Årets Nye Danske Livenavn samt Koda–prisen som Årets Danske Sangskriver.

  Med sin drømmende og maleriske R&B, har Hans Philip skabt fængslende koncerter lige siden han første gang spillede egne sange live. Og ligesom den ekstremt anmelderroste albumdebut, der har kastet både Platin og fire Guld-streamede singler af sig, har Hans Philip høstet 5-stjernede liveanmeldelser fra både GAFFA og Soundvenue, mens alle egne koncerter, gang på gang, er gået udsolgt.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Hans Philip

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Hans Philip hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Hans Philip

Send os en uforpligtende forespørgsel på Hans Philip og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Hans Philip hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Hans Philip
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Hans Philip.