Ida Laurberg

Ida Laurberg fik sit første store streaminghit med nummeret ”Puppy Dog Eyes”, som hun som 16-årig skrev, producerede og udgav. Nummeret har til sammen 20 millioner streams på Spotify og YouTube. Siden stiftede hun sit eget pladeselskab, ’All Chemistry’, og i 2019 udsendte hun sin første officielle single ”Grayzone”.

  • Ida optrådte i 2021 ved The Voice Awards med sine egne singler ”Personal Letters” og ”Feels So Loud”  og i selskab med den danske hit-mager Tobias Rahim på deres duet ”Stimulanser”, hvor hun ved samme show vandt prisen for ”Bedste Nye Artist”. Hun har tourneret med helt store artister som Jada, Nicklas Sahl og Calby, og der er lagt i kakkelovnen for en spændende fremtid for Ida Laurberg med masser af ny musik på vej.

    Udover at være klar med en spritny single, er Ida’s samarbejde med Red Barnet for nyligtblevet lanceret, hvor hendes musik spiller en central rolle i en kampagnerække omkring digital mobning.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Ida Laurberg

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Ida Laurberg hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Ida Laurberg

Send os en uforpligtende forespørgsel på Ida Laurberg og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Ida Laurberg hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Ida Laurberg
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Ida Laurberg.