fbpx

Ida Laurberg

Ida Laurberg fik sit første store streaminghit med nummeret ”Puppy Dog Eyes”, som hun som 16-årig skrev, producerede og udgav. Nummeret har til sammen 25 millioner streams på Spotify og YouTube. I december 2022 udgav hun sin første dansksprogede single ”Terrier”.

 • Ida optrådte i 2021 ved The Voice Awards med sine egne singler ”Personal Letters” og ”Feels So Loud”  og i selskab med den danske hit-mager Tobias Rahim på deres duet ”Stimulanser”, hvor hun ved samme show vandt prisen for ”Bedste Nye Artist”. Hun har tourneret med helt store artister som Jada, Nicklas Sahl og Calby, og der er lagt i kakkelovnen for en spændende fremtid for Ida Laurberg med masser af ny musik på vej.

  Ida Laurberg udgav i december 2022 sin første dansksprogede single ”Terrier”; om at være lav, og om at ’små hunde gør højest’. Ida har skrevet ”Terrier” i samarbejde med Andreas Odbjerg og hans faste kompagnon Daniel Thorup, og så er det produceret af Pitchshifters og Mads Dyrst. Ida fortæller om deres første session sammen: “Andreas spurgte mig som noget af det første hvor høj jeg egentlig var, og vi blev hurtigt enige om, at det kunne være sjovt at skrive en sang, som handler om at være lav, og alt det som det indebærer.”

  Selvom det var første gang Ida selv udgav en dansksproget single, er det ikke første gang hun synger på sproget. Ida har før sunget på dansk blandt andet til DR’s Fællessang med ”Du Det Dejligste”, og så har hun optrådt til støttekoncerten for Ukraine sidste år på Rådhuspladsen i København med hendes enormt rørende version af ”Stille Før Storm”. Ida har også et samarbejde med Red Barnet, hvor hendes musik spiller en central rolle i en kampagnerække omkring digital mobning.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Ida Laurberg.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Ida Laurberg hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Ida Laurberg

Send os en uforpligtende forespørgsel på Ida Laurberg og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Ida Laurberg hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Ida Laurberg
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Ida Laurberg.