fbpx

Ida Laurberg

Ida Laurberg fik sit første store streaminghit med nummeret ”Puppy Dog Eyes”, som hun som 16-årig skrev, producerede og udgav. Nummeret har til sammen 25 millioner streams på Spotify og YouTube. I december 2022 udgav hun sin første dansksprogede single ”Terrier”.

 • Ovenpå flere hits på engelsk, kickstartede Ida Laurberg en ny rejse som dansksproget artist i slutningen af 2022 med nummeret ‘Terrier’. Ida har skrevet ”Terrier” i samarbejde med Andreas Odbjerg og hans faste kompagnon Daniel Thorup, og så er det produceret af Pitchshifters og Mads Dyrst. Ida fortæller om deres første session sammen: “Andreas spurgte mig som noget af det første hvor høj jeg egentlig var, og vi blev hurtigt enige om, at det kunne være sjovt at skrive en sang, som handler om at være lav, og alt det som det indebærer.” Herefter udgav Ida sin anden dansksprogede single sammen med sin gode ven Andreas Odbjeg, nemlig nummeret ”Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig”

  I 2023 blev Ida vinderne af hele to priser ved Danish Music Awards (DMA) 2023 for ”Årets Nye Navn” og ”Årets Hit”.

  Ida spillede landet tyndt i sommers, både med sine egne koncerter blandt andet på Roskilde og Smukfest, og sammen med kompagnonen Andreas Odbjerg. Hun har også tourneret med helt store artister som Jada, Nicklas Sahl og Calby, og der er lagt i kakkelovnen for en lovende fremtid for Ida Laurberg med masser af ny musik på vej. Allerede i marts 2024 kommer hendes debutalbum på gaden.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Ida Laurberg.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Ida Laurberg hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Ida Laurberg

Send os en uforpligtende forespørgsel på Ida Laurberg og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Ida Laurberg hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Ida Laurberg
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Ida Laurberg.