fbpx

Michael Williams

Det hele startede med en Youtube-video, som gik viralt. Et par år senere stod han med en pladekontrakt hos Danmarks største pladeselskab og i dag har Michael Williams markeret sig på den danske musik scene og er et af de mest lovende upcoming rappers i DK.

 • Michael Williams er bla. kendt fra singlerne , som “Hygger mig”, “Shooter” og den guld certificeret ørehænger “Nino”. Michael Williams har arbejdet hårdt de sidste to år på at være i studiet. Michael Williams har givet os første smagsprøve på hans debut album, med tracket “Sosa” feat. Carmon. Det tyder på at han er “langt fra over”.

  ”Jeg har eksperimenteret og fokuseret på at udvikle og fine tune min craft, mit håndværk. Det er den samme Michael Williams, som folk kender, men jeg har brugt tiden på at finde min lyd. Genfinde min lyd. Det her album, det er min vision. Det er ægte. Det er den musikalske kunst efter mit hoved.

  Ønsket om et album bygger på et opgør med industrien og kulturen, hvor det hurtigt kan handle om at få den næste single skudt afsted, så man kan holde sig i rampelyset og relevansen. Samtidig havde Michael Williams drømmen om at tage det hele et skridt tilbage og gøre det hele lidt mere ’old school’, nu hvor det er hans passion project. Et projekt, der skal cementere hans status i den danske musikverden og i kulturen.

  Michael Williams er en performer i særklasse og sætter altid festen igang. Michael Williams har blandt andet spillet på Roskilde Festival, Smukfest, og i Store Vega. Michael Williams er et navn som absolut skal opleves live.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Michael Williams.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Michael Williams hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Michael Williams

Send os en uforpligtende forespørgsel på Michael Williams og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Michael Williams hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Michael Williams
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Michael Williams.