fbpx

Lamin

Slentrende rimes, vokaleffekter og r’n’b-riffs er en signaturvare, når Lamin udfolder sine vinger, disker op med det danske sprog og samtidig placerer sig i en intelligent og international lyd.

 • Lamin aka Lams er en af rapscenens nyeste, og mest innovative navne. Den 26-årige rapper har trods sin relativt korte tilstedeværelse i spotlightet, vist sig, at være en unik artist med en særlig kreativ udfoldelse, i et figurativt tekstunivers. Det kom særligt til udtryk på sidste års album udgivelse ‘Hva ved de om Lams’, der bestemt ikke fulgte de normative regler for, hvordan dansk hip-hop anno 2021 skulle lyde. Albummet blev gæstet af vennerne Artigeardit, Sivas, Karl William, Benny Jamz og barndomsvennen, 5star. Lams sluttede 2021 af med sit udsolgte Lille VEGA show, samt EP’en ‘Ny Agenda’, der udkom som et fællesprojekt mellem Lamin og Artigeardit.

  Lamin har nu lagt planen for sit 2022. Et år der atter vil byde på en helt masse musik og liveoptrædener. Lamins første 2022 udgivelse ”Æstetisk” blev udvalgt til P3s Uundgåelige i marts måned, hvilket var en kæmpe milepæl.

  Det første live-træk var Lamins Store VEGA show, som endte ud i en fyldt sal, der festede med. Det var Lamins største show til dato, og det første siden ‘Ny Agenda’ EP’en udkom, og nye fans strømmede til. Lamin har desuden planer om at udgive ny musik i kølvandet på koncerten.

  Lamin er fyr og flamme, både laidback og fuld af integritet, og rejsen mod toppen af hitlisterne fortsætter ufortrødent. Hold skarpt øje med det unge talent, som hamler op med undergrundscenens sværvægtere og lægger en ny og skarp agenda for morgendagens hiphopscene.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Lamin.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Lamin hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Lamin

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lamin og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Lamin hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Lamin
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Lamin.