Lamin

Slentrende rimes, vokaleffekter og r’n’b-riffs er en signaturvare, når Lamin udfolder sine vinger, disker op med det danske sprog og samtidig placerer sig i en intelligent og international lyd.

Koncerter 2021/2022

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Lamin i 2021/2022.

  • Lamins lydlandskab af slentrende rimes, vokaleffekter og r’n’b-riffs befinder sig allerede helt veletableret som fast inventar på den danske hiphopscene. Lamin alias Lams, som han kaldes af sine nærmeste, har gjort sig bemærket for sin unikke lyd, som den gængse danske musikscene og anmelderstaben også er ved at få øjnene op for. Han har samarbejdet med Node, Jamaika, Artigeardit og KESI, og har således allerede funderet en musikalsk rygvind, som bliver spændende at følge. I en fusion mellem diverse hiphopgenrer og vellydende melodisk trap, er Lamin fyr og flamme, både laidback og fuld af integritet.

    Hold skarpt øje med det unge talent, som hamler op med undergrundscenens sværvægtere og lægger en ny og skarp agenda for morgendagens hiphopscene.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Lamin.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Lamin hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Lamin

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lamin og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Lamin hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Lamin
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Lamin.