fbpx

Om os

 ”På klubben er der intet filter. Den lille scene i det tætpakkede rum sætter de ultimative rammer for at teste om musikken holder, og om artisterne kan overvinde publikum. Derfor det er afgørende at vi og vores artister gør vores absolut bedste for at levere nogle oplevelser, som publikum aldrig glemmer” 

Chilie Bruun, Booking Agent

På United Stage brænder vi for at løfte vores artister fra de helt små spillesteder til nogle af landets allerstørste scener, og som et vigtigt skridt på den rejse kommer klubkoncerterne. Derfor er vi altid yderst engagerede i levere de bedste shows, og går til det med samme professionalisme, som var det en arenakoncert eller et festivalshow. Det gør sig gældende i alt fra planlægning og produktion til markedsføring og kommunikation.

Klubkoncerterne er ofte et vigtigt skridt i opbygningen af en artistkarriere, og i mange tilfælde giver det nye artister luft under vingerne for første gang, og for de etablerede artister, er det en god mulighed for hurtigt at komme landet rundt og præsentere deres materiale for nogle helt nye målgrupper.

Kontakt vores dygtige bookere her