fbpx

Om os

United Stage – Danmarks største og mest veletablerede live musikbureau

Hvem er vi? Med mere end 12 års erfaring i levering af musikoplevelser er United Stage landets største og mest veletablerede live musikbureau – et musikbureau, der med stor erfaring, professionalisme og passion skaber oplevelsesrige shows rundt omkring i Danmark. Vi varetager alt fra livemusik på festivaler, spillesteder og klubber til skræddersyede løsninger vedr. produktion og livemusik til firmaarrangementer og privatfester.

Hvad kan vi? United Stage arbejder tæt sammen med de danske pladeselskaber, bl.a. vores søsterselskab, Copenhagen Records, og er desuden en del af verdens største pladeselskab, Universal Music. Vi har derfor meget tæt kontakt til det meste af den nationale og internationale musikbranche.

Vi har samarbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder igennem de seneste 12 år og har i flere år modtaget Børsens Gazelle Pris. Derudover arbejder vi sammen med de største danske artister og repræsenterer dem eksklusivt. Det betyder, at vi håndterer alt omkring artistens livekarriere og på den måde er den direkte vej ind til artisten.

Hvor er vi? United Stage består af to afdelinger, der er placeret i hhv. København og Aarhus, og som hurtigt kan rykke ud til møder og lignende på begge sider af Storebælt.

Kontakt vores dygtige bookere her