fbpx

LiveOnline™

Unikke og nærværende onlinekoncerter med landets største artister

Vi er stolte af at præsentere vores nye online koncertformat LiveOnline™

Nu kan du booke eksklusive onlinekoncerter i absolut højeste kvalitet. Sammen med landets mest eftertragtede artister, står vi klar til at producere dit næste store event – skræddersyet efter dine visioner.

 1. 1

  Find de artister, som passer til netop dit event

 2. 2

  Kontakt os på telefon, chat eller via kontaktformularen

 3. 3

  Afstem detaljerne for arrangementet

 4. 4

  Læn dig tilbage og nyd koncerten

Next level streaming

Inspiration til dit onlineevent

United Stage har mange forskellige online koncerttyper, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige format. Herunder kan du se et uddrag af vores koncepter.

Alex Vargas

Fællesskabet lever

Fællesskabet lever – det handler bare om at gribe mulighederne.

Skab en fælles oplevelse med skræddersyet underholdning, som passer til din virksomhed. Hold online fredagsbar med kollegerne, mens I skåler over særligt udvalgt livemusik. Eller invitér dine samarbejdspartnere på standup akkompagneret af livemusik, måske introduceret af CEO eller en af landets dygtigste værter. Fællesskabet lever – og med LiveOnline™ kan vi nemt og hurtigt skabe dit unikke onlineevent.

Kvalitet af ypperste kaliber

United Stage har mere end tolv års erfaring med professionelle og skræddersyede eventproduktioner, og med LiveOnline™ tager vi mulighederne til nye højder.

Eventet produceres og afvikles af vores professionelle produktionsteam, og vi kan garantere kvalitet af ypperste kaliber og en uforglemmelig fællesskabsfølelse, som ryger lige lukt ned i mindekartoteket hos dine kolleger og samarbejdspartnere.

Kom helt tæt på artisterne

United Stage er bureauet for en række af landets absolut største artister – og vores artister savner kontakten til jer.

Med LiveOnline™ har vi sørget for, at du kan komme helt tæt på artisten. Du kan fx chatte live med artisten, skabe stemning med en lighter eller danse weekenden ind med dine kolleger – sammen hver for sig.

Suspekt 2020

Sikkert og nemt

Vi har fokus på din sikkerhed, og derfor har vi sat alle sejl til for at undgå e-mail phising.

LiveOnline™ kræver ingen personoplysninger, og for at få adgang til eventet, skal man blot indtaste en unik adgangskode på vores videosite. Herefter er du allerede klar til at nyde underholdningen for fuld udblæsning.