KIDD

Slinge-ding-ding, slinge-dikke-ding-ding. KIDD gør sine ting og river hele festen med sig i én bevægelse. Han kickstartede 2010’ernes rap-revolution og træder frem som en hovedpulsåre i det danske musiklandskab.

  • Nicholas Westwood Kidd er Nørrebrodrengen, som med tracket ‘Kysset Med Jamel’ viste hele landet, hvordan man bliver en selvgjort stjerne på sin egen måde. Med en ny og flabet lyd, og en tilsvarende ny og flabet markedsføring, udkom ‘Ik Lavet Penge’, og med ét havde KIDD affyret startskuddet til en ny musikbevægelse. En musikbevægelse som skulle vise sig at ændre den danske musikscene for altid. Den unge rapper fra Nørrebro smadrede den eksisterende orden i musikbranchen og startede en ny tidsregning, hvor man kan gøre alt selv – og endda med granvoksen succes.

    I 2020 er KIDD atter tilbage for at sætte ild til bålet, og en pioner inden for dansk hiphop er således tilbage på fuld blus med singlen ‘Gang Igen’ – en hårdtslående appetizer for morgendagens ildebrand, som efterfølgende er fulgt op af singlen ‘Bare Dans’. På rekordtid udsolgte han to koncerter på Store Vega i efteråret 2020, og det er tydeligt, at folket er helt klar til comeback-KIDD anno nutid.

    United Stage – Officielt bookingbureau for KIDD

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book KIDD hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på KIDD

Send os en uforpligtende forespørgsel på KIDD og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke KIDD hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for KIDD
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for KIDD.