Noah Carter

Noah Carter er et hiphop-fænomen med international klasse. Musikken er dansabel, melodiøs, henslængt, lækker. Hypen er utvivlsomt berettiget, og Carter bevæger sig hurtigt mod de helt store scener med originalitet og alvorlig rygvind.

  • På scenen er Carter efterhånden kendt som en træfsikker liveartist, der formår at sætte ild til hele salen med en velassorteret balance af det hurtige og langsomme, hårdslående og kærtegnende. Det kan godt være, der gik mange år, før Noah Carter forvandlede gadehypen til decideret musik, men med debutsinglen ‘Do You‘ i efteråret 2016, blev den unge rapper nærmest katapulteret ud i både medievælten, radioæteren og på streamingtjenesterne. Et år senere fulgte så debutalbummet ‘Couch Dreams’, der blev skamrost af den danske anmelderstab, og således var sløret løftet for manden bag myten.

    På scenen eksekverer Carter knivskarpe rim og rul i kombination med en drømmende r’b’n-sound, som rækker ud mod de internationale scener. Musikken er dansabel, melodiøs, henslængt, lækker – hypen er utvivlsomt berettiget, og Carter bevæger sig hurtigt mod de helt store scener med originalitet og alvorlig rygvind.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Noah Carter.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Noah Carter hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Noah Carter

Send os en uforpligtende forespørgsel på Noah Carter og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Noah Carter hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Noah Carter
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Noah Carter.