fbpx

Noah Carter

Noah Carter er et hiphop-fænomen med international klasse. Musikken er dansabel, melodiøs, henslængt, lækker. Hypen er utvivlsomt berettiget, og Carter bevæger sig hurtigt mod de helt store scener med originalitet og alvorlig rygvind.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Noah Carter i 2024/2025.

 • Den mytiske B.O.C-rapper er tilbage med sucessudgivelserne ’winwin’, ’Ousside’ og featuren ’Alt Det’ med Thor Farlov. Måske et kommende dansksproget album også ligger forude. Det blev allerede et stort emne i 2023, hvor Noah, på både Instagram og TikTok, teasede for danske bars.

  Noah Carter stormede frem som et af dansk musiks store håb i 2016. Dengang på engelsk. Her blev det til flere landeplager, hvor særligt “Do You” og “Come Alive” blev store hits. Succesen mundede ud i udsolgte koncerter, herunder en legendarisk og fuldstændigt over-crowded koncert på Roskilde Festivals Countdown-scene i debutåret. Noah blev desuden nomineret til flere priser og opnåede opmærksomhed og radio support fra udlandet.

  Siden Noahs 3. album har der været larmende stilhed udadtil. Ikke at forveksle med at han ikke har indspillet ny musik. Musik er der lavet masser af. Endda også på dansk, hvilket har været et emne blandt fans i mange år.

  For mens B.O.C-rapperen har set sine bedste venner, Gilli, Kesi, Benny Jamz, Hans Philip m.fl. lave musik og spille koncerter sammen, stod Noah alene på scenen uden at dele den med barndomsvennerne – af den simple årsag, at de ikke lavede musik på samme sprog. Barndomsvennerne og nu musik-kollegerne har pushet Noah for at lave et dansk album, fordi de ved at han også mestrer netop det.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Noah Carter.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Noah Carter hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Noah Carter

Send os en uforpligtende forespørgsel på Noah Carter og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Noah Carter hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Noah Carter
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Noah Carter.