Josef

Josef er en ny dansk popstjerne på blot 15 år.

  • Trods hans unge alder, har han allerede en god portion erfaring på musikscenen. Josef udgjorde indtil for nyligt den ene halvdel af duoen, Josef Og Elias, der i 2019 og 2020 stormede frem på hitlisterne. Teenage-duoen blev på kort tid en kæmpemæssig succes. Drengene udsendte flere guld-certificerede hits, optrådte ved store TV-begivenheder og fik et stort, trofast following. Josef Og Elias, som musikalsk duo er nu fortid, da drengene hver især vil søge nye eventyrer i musikkens store verden, som de begge endnu er nyudklækkede i.

    Josefs debutsingle hedder “Lige Nu”, og giver et godt praj om den unge charmørs musikalske retning. Musikken er mere poppet og storladen end nogensinde før. “Lige Nu” er skrevet af Josef og Basim, mens den ungdommelige kærlighedsballade er produceret af T&O.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Josef.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Josef hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Josef

Send os en uforpligtende forespørgsel på Josef og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Josef hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Josef
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Josef.