fbpx

Danser Med Piger

Danser Med Piger er lyden af venskab og musikalsk talent. Et vaskeægte band, bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen. Det er rendyrket pop og disco anno 2024.

 • Efter flere år med optrædener med coverversioner, fik bandet lyst til selv at skrive og indspille deres egen musik. En aften i deres selvbyggede hjemmestudie skete der pludselig noget. Debutsinglen tog sin spæde start og i stedet for at gå i seng, for at være friske til en vigtig session dagen efter, blev bandet oppe hele natten for at lave sangen færdig: ”Når vi laver musik, så går vi og har det for sygt hele aftenen og natten! Vi går og danser til det, synger, kigger på hinanden og får det fedeste rush af at lave den her musik. Vi synes, det ville være dumt, hvis ikke vi forsøger at videregive denne følelse, til dem der vil lytte”. – Danser Med Piger

  Danser Med Pigers gennembrud blev det selvbetitlet debut-ep, som blandt andet indeholdt hit-singlen ”Kemikalier” sammen med Kidd. Året efter, i marts 2023, fulgte bandet op med deres anden ep Boyband. Albummet modtog fire stjerner af GAFFAs Adam Bouttai under titlen En gentlemans disko-bekendelser.

  I efteråret 2023 fejrede Danser Med Piger deres hundredende koncert med et finalebrag i udsolgte sale hos Store Vega og Train.

  United Stage | Officielt bookingbureau for Danser Med Piger.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Danser Med Piger hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Danser Med Piger

Send os en uforpligtende forespørgsel på Danser Med Piger og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Danser Med Piger hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Danser Med Piger
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Danser Med Piger.