fbpx

Annika

Annika leger med kombinationen af hyper-specifik lyrik, intimitet og et dansabelt crying-in-the-club-core lydbillede.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Annika i 2024/2025.

 • Når Annika sidder foran sit klaver og krænger sin sjæl og hjerte ud gennem brudstykker af hendes selvkomponerede sange vælter det ind med kommentarer som, ”Det her bringer tårer frem i mine øjne,” og ”Jeg er NØDT TIL at få den på min playliste!”. Scroller man videre gennem det kommentarfelt, har Annika netop tændt lunten med lykke, hjerte-emojis og passion for hendes største nyhed indtil videre: Under kunstnernavnet Annika, debuterede hun i februar 2024 med sin første officielle sang ‘Knuser Hjerter’.

  “Mit lyriske univers er ærligt, lige til og tager udgangspunkt i de følelser og oplevelser man kan have som ung pige, når man forelsker sig, bliver såret, sårer tilbage, fucker op, fucker rundt, griner og græder. Jeg prøver at skrive om det der rammer mig, så jeg kan mærke at musikken betyder noget.” – Annika

  Det hele startede foran klaveret i Vejby, hvor 18-årige Annika Wedderkopp for første gang i marts 2023 postede en video på TikTok bag sit alterego ’Youngmammmi’. En video der fik selv de dygtigste lyrikere til at blegne. Siden dengang har det 18-årige supertalent formået at få over 3.2 millioner visninger hvilket kune bekræfter hypen omkring denne nye unge kvindelige artist.

  På trods af at Annika på kort tid har vundet TikToks-lytterhjerte og allerede har opnået millioner af visninger, så er det ikke kun online at hypen eksisterer. En af danmarks mest succesfulde producere, Nicki Pooyandeh, har selv rakt ud til det unge spirende supertalent. Derfor kommer det heller ikke som den store overraskelse at Pooyandeh er at finde som producer på debutsinglen.

  Annikas uhindrede, raspy flow og lyrik på ’Knuser Hjerter’, viser en overvejet historiefortæller. Annika er vokset op i et musikalsk hjem, hvor bl.a Amy Winehouse og Alicia Keys har været i heavy rotation. Hendes klang bærer præg af inspirationen fra soul og R&B mens den ubesværede lyrik og lettere melankolske tone og eftertænksomhed trækker på inspiration fra danske artister som Hans Philip, Artigeardit, Medina og D1MA.

  Omkvædet: ”Jeg har så ondt på dine vegne” omfavner ifølge Annika selv hele essensen af sangen: ”Sangen handler jo om ham her fyren, som har knust mit og alle mulige andre pigers hjerte. Egentlig er han på et hævntogt fordi han inderst inde har fået knust sit eget. Normalt vil man være sådan: ”Åh det så synd for mig”, men nej. Jeg har egentlig mest af alt bare ondt af ham.”

  United Stage | Officielt bookingbureau for Annika

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Annika hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Annika

Send os en uforpligtende forespørgsel på Annika og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Annika hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Annika
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Annika.