fbpx

TopGunn

TopGunn er en kunstner, der aldrig går på kompromis.

 • TopGunn er en artist, hvis ambitionsniveau kun er blevet større med årene – hvorfor han også gang på gang dominerer de danske hitlister.

  TopGunn har allerede været yderst aktiv i 2023 med singler som #1-hittet på Spotify, ”For Altid”, og de to storstreamere, ”10% Mere” og ”Lad Mig Gå”. Derudover har han senest udgivet otte helt nye sange med albummet ’DK GOAT’.

  TopGunn har efterhånden været en fast bestanddel af den danske musikscene siden slutningen af 00’erne, som en essentiel del af den danske dancehall-scene og siden som producer og pladeselskabsejer af det toneangivende CHEFF Records. I 2013 bragede han selv ind på hitlisterne med gennembrudshittet, ’Tilbud’, og siden har hans eget katalog rundet mere end 165 millioner streams – bare på Spotify. Gennem årene har TopGunn været en vigtig figur i dansk hiphop, altid på udkig efter det nye og har featured navne som Medina, Citybois, Benjamin Hav, Branco, Fouli og senest på mega-hittet, ’God Pige’ med Danser Med Piger.

  United Stage – Officielt bookingbureau for TopGunn

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book TopGunn hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på TopGunn

Send os en uforpligtende forespørgsel på TopGunn og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke TopGunn hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for TopGunn
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for TopGunn.