TopGunn

Skabertrang, kreativitet og rygvind i overhalingssporet. Han har taget kvantespring i det danske musiklandskab og fornyer sig gang på gang. I kombinationen mellem dancehall, pop og rap finder du TopGunn – en flabet, følsom og flyvende frontløber.

  • Rimsmeden, med det borgerlige navn Oliver Gammelgård, har lagt venues og festivaler ned lige siden karrierens begyndelse. Som en essentiel del af den danske dancehall-scene trådte han i slutningen af 00’erne frem med en krøllet hjerne, effektive beats og skæve tekster. Snart cementerede han sig som producer og pladeselskabsejer af Cheff Records, hvor han bidrog til landeplager som Kidds ’Kysset med Jamel’ og ’Fetterlein’. I 2013 bragede han ind på diverse charts med kæmpehittet ’Tilbud’ og samme år udgav den unge rapper sit debutalbum ’21’. Ligeledes er han garant for at collabs med nogle tidernes varmeste artister, såsom Fouli, Benjamin Hav, Lord Siva og Citybois. TopGunn placerer sig som en vigtig spiller i det danske musiklandskab, fra producer og pladeselskabsejer til platin- og guldsælgende soloartist.

    Som liveartist er han en eksplosiv affære, der kan få selv de største skeptikere til at bobbe med hovedet. Han har taget kvantespring i det danske musiklandskab og fornyer sig gang på gang. I kombinationen mellem dancehall, pop og rap finder du TopGunn – en flabet, følsom og flyvende frontløber.

    United Stage – Officielt bookingbureau for TopGunn

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book TopGunn hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på TopGunn

Send os en uforpligtende forespørgsel på TopGunn og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke TopGunn hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for TopGunn
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for TopGunn.