Thor Farlov

Thor Farlov overraskede alle da han, i slutningen af 2020, solodebuterede med surprise-albummet, ’Nye Minder’.

Koncerter 2023/2024

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Thor Farlov i 2023/2024.

 • Med funklende anmelderstjerner fra Soundvenue, GAFFA og Politiken, cementerede det tidligere Citybois-medlem sine tårnhøje ambitioner som sangskriver og artist på egen hånd.

  Inspirationskilderne har i høj grad været R&B og hiphop tilsat Farlovs umiskendelige talent for at skrive fængende popmelodier. Men som de fleste Thor Farlov-sange hurtigt vil afsløre, er han ikke en artist, der lader sig begrænse – og på ’Solen Op’, går han helt nye, musikalske veje.

  ”Det vigtigste for mig er hele tiden at kunne udforske og opdage nye sider af mig selv. Her med ’Solen Op’, er jeg blevet meget inspireret af klassisk disco house, som jeg har lyttet meget til på det seneste – og som er noget af den fedeste festmusik der findes,” fortæller Thor Farlov om inspiration.

  I efteråret fulgte Thor Farlov op på sommerhittet, ’Kompromis’, med den tilbagelænede R&B-banger, ’Ovenpaa’, der blev gæstet af det 22-årige rapfænomen, MAS. Thor er aldrig alene i studiet; han elsker at arbejde med nye kreative kræfter som på ’Solen Op’ som er blevet til i samarbejde med Rob & Jenne, Samuel Ledet og Jens-Ole McCoy.

  Så vi kan glæde os til, at der er mere på vej fra Thor Farlov i 2023!

  United Stage – Officielt bookingbureau for Thor Farlov.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Thor Farlov hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Thor Farlov

Send os en uforpligtende forespørgsel på Thor Farlov og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Thor Farlov hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Thor Farlov
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Thor Farlov.