Thor Farlov

Thor Farlov har taget et skridt som fører ham direkte ind i en hvirvlende udvikling, på vej mod noget rigtig spændende. Han har allerede en hæsblæsende rejse i bagagen, og nu træder han frem i eget navn, introducerende et univers af velproduceret pop.

  • For Thor Farlov og Anthon Edwards, tilsammen kender du dem som Citybois, har de seneste fem år været en lang og hæsblæsende rejse ind på den danske musikscene. Nu har Thor taget et skridt, som fører ham direkte ind i en hvirvlende udvikling, på vej mod noget rigtig spændende. Der er god grund til at lytte godt efter på hans første album ’Nye Minder’, hvor Jens-Ole McCoy (kendt fra Ukendt Kunstner og collabs med Kesi, Gilli, Noah Carter m.fl.) agerer producer. Traptrommer, bouncende underlæg og et strejf af hiphoppede noter former et lydbillede som viser, at den unge artist mener det for alvor.

    Thor Farlov har med andre ord støbt fundamentet for en selvbetitlet vej, som utvivlsomt bliver rigtig sjov at køre på. Han er klar til at indtage landets scener og airplay med kendetegnende god stil, topenergi og velproducerede tracks. Enjoy the ride.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Thor Farlov.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Thor Farlov hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Thor Farlov

Send os en uforpligtende forespørgsel på Thor Farlov og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Thor Farlov hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Thor Farlov
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Thor Farlov.