fbpx

Josef

18-årige Josef har, på trods af sin unge alder, haft en imponerende start på sin musikkarriere.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Josef i 2024/2025.

 • I sommeren ’21 debuterede Josef med singlen ’Lige Nu’, der gav et godt praj om det unge stortalents musikalske retning. Singlen har siden opnået mere end 3.000.000 streams samt en enorm viral effekt på både TikTok og YouTube.

  Josefs entré i den danske musikbranche er ikke gået ubemærket hen, og hans navn har siden været på manges læber. Det fik bl.a. Topgunn til at gæste på kæmpehittet ’Er Det For Sent?’, der ramte Top 10 på Spotify Danmark. Endnu en legende kigger forbi på Josefs næste single, hvor han får fornemt besøg af intet mindre end Kesi. Den kommende single ’Har Du Det Sådan Her?’ feat. Kesi følger op på Josefs stærke release-flow, som tæller de nyligt udgivne singler ’Det Okay’ og ’Den Her Følelse’.

  Josef fik stor succes i meget ung alder som en del af teenage-duoen Josef og Elias, der på kort tid stormede frem på hitlisterne. Josef og Elias gik sidenhen hver for sig – da drengene hver især valgte at søge nye eventyrer i musikkens store verden. Josef har foreløbigt udgivet fem singler i eget navn, som tilsammen har streamet over 16 millioner.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Josef.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Josef hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Josef

Send os en uforpligtende forespørgsel på Josef og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Josef hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Josef
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Josef.