fbpx

Gorgeous

Den københavnske duo mødte hinanden for 3 år siden, og siden da, har de lavet musik sammen og samlet det i Gorgeous - Maríe Louise er sangerinde og sangskriver, Enrique Murga er producer og multiinstrumentalist.

 • Helt naturligt, komplimenterer de hinanden, skriver og indspiller sammen. Men de er heller ikke bange for at omfavne modspillet og den symbiose, der opstår mellem dem.

  Gorgeous debuterede i marts med singlen ’Divine’ og senest ‘Coyote’. Det analoge udgangspunkt for duoens lyd, er indadvendt og blidt, men mindst lige så umiddelbart og charmerende. Den nærmest country-klingende melodi, betager og vugger roligt afsted på det organiske popbeat, mens duoen sætter ord på en guddommelig følelse og tilstand, vi alle kender til.

  Både Maríe Louise og Enrique Murga var kørt trætte i elektroniske musik-projekter, da de fandt hinanden hvor de samtidig fandt ind til en helt ny, fælles og befriende kerne i deres sangskrivning og musik.

  Med blot 2 singler udgivet, har duoen allerede spillet på Ideal Bar i Vega, Soundvenue Input og Spot Festival samt annonceret til Byhaven i august.

  For selvom, ordet Gorgeous kan oversættes til ”pragtfuld” og ”vidunderlig”, så vidner deres musik om en duo, hvor alt kan pilles fra hinanden og stå råt, uslebent og nøgent, uden man mister essensen.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Gorgeous.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Gorgeous hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Gorgeous

Send os en uforpligtende forespørgsel på Gorgeous og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Gorgeous hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Gorgeous
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Gorgeous.