fbpx

Agnes Hartwich

Selvom hendes debut-EP rammer dansk musik med en sjældent hørt rå styrke, så er 23-årige Agnes Hartwich alt andet end baggrundsstøj. Hun er derimod her for, at tage lytteren med helt ned i det mørkeblå dyb – og op igen!

 • Agnes Hartwich er en ung, modig og ambitiøs dansk sanger og sangskriver, som udsendte sin debut EP i starten af 2022. De første ord fra den talentfulde sanger udkom i efteråret 2021 med debutsinglen ’Deep Dark Blue’.

  Sidste sommer fulgte Agnes Hartwich op på udgivelsen af ’Into the Deep Dark Blue’ med singlen, ’DAMN WAUV’, som blev P3’s Uundgåelige. Hendes koncert på SPOT Festival i Aarhus modtog 5 stjerner hos GAFFA og denne sommer var hun endelig tilbage på livescenerne – den største herhjemme – da hun ramte Roskilde Festival. Debutalbummet er i støbeskeen og forventes ude i starten af 2024.

  Hartwich tager udgangspunkt i sit eget liv som ung kvinde, med rødder i provinsen og de store følelser, der overskygger alt, når man skal finde sit fundament. Det er sangskrivning om vrede og følelsen af at føle sig anderledes. Men det er også håb, rå energi og den stormende og altoverskyggende forelskelse, der kan ramme et teenagehjerte.

  Agnes Hartwich omfavner energien og det stærke ærlige udtryk, og sender tankerne i retning af dengang artister som Alanis Morrisette, Shirley Ann Manson (Garbage) og Tove Lo debuterede. Det er kraftfuld, visionær og vedkommende sangskrivning fra Agnes Hartwich, der er vokset op med musik fra The Strokes og Arctic Monkeys på forældrenes stereoanlæg – og i dag selv finder inspiration hos navne som K.Flay og Alexandra Savior. Tilbage står en dragende og talentfuld ung kunstner og live artist, der forstår at sætte ord på og musik til de følelser, der fylder hos den generation, som hun selv er en del af.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Agnes Hartwich.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Agnes Hartwich hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Agnes Hartwich

Send os en uforpligtende forespørgsel på Agnes Hartwich og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Agnes Hartwich hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Agnes Hartwich
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Agnes Hartwich.