Guldimund

Guldimund er en kunstner, der insisterer på, at patos ikke behøver være prætentiøst, og at det intime kan være det allermest intense.

Koncerter 2023/2024

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Guldimund i 2023/2024.

  • Guldimund brød for alvor i gennem i 2021 med albummet ”Dem vi plejede at være”. Albummet blev en stor succes og indbragte ham bl.a. 3 steppeulve for årets album, årets tekstforfatter og årets musiker. Hans poetiske tekster med et dokumentaristisk præg tilsat et flammende hav af guitarer, blæseinstrumenter, englekor og en guddommelig leadvokal imponerede alle. Af den grund havde mange medier også albummet som et af årets bedste og singlerne ” Brænder stadig” og ”Dem vi plejede at være” kom i rotation på DR. Der har derfor været kæmpe forventninger til nyt materiale fra Guldimund og man må sige at det i den grad har været al ventetiden værd.

    Albummet ”Jeg venter i lyset” brillerer med stor musikalsk originalitet og helt fantastiske tekster som endnu engang har et næsten absurd dokumentaristisk præg. Med sange som ”Møns Klint”, ” Det kun vigtigt hvad det er ” skriver Guldimund om forelskelsen og den første tid i et kærlighedsforhold, mens han i sange som ”Hvordan ser gud ud?” og ”Forstår du?” og ”I har ikke valgt hinanden” beskriver den svære tid som skilsmissefar. Det er både smukt, rørende og morsomt at være en del af Guldimunds univers. Albummet er produceret af Søren Buhl som også producerede det foregående album ”Dem vi plejede at være”.

    Med tre udsolgt koncerter i efteråret 2023 samt flotte anmeldelser fra tidligere koncerter, er Guldimund klar til at tage musikken til et nyt niveau.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Guldimund.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Guldimund hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Guldimund

Send os en uforpligtende forespørgsel på Guldimund og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Guldimund hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Guldimund
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Guldimund.