fbpx

Guldimund

Med udgivelsen af albummet ’Jeg venter i lyset’ i marts 2023, har sanger og sangskriver, Asger Nordtorp Pedersen, under aliasset Guldimund taget Danmark med storm.

 • Udgivelsen, ’Jeg venter i lyset’, høstede den ene 5-stjernede anmeldelse efter den anden i bl.a. Politiken, Jyllands Posten, Soundvenue, Gaffa og Kristeligt Dagblad. Singlen ’Dét kun vigtigt, hvad det er’ strøg direkte ind som Ugens Uundgåelige på P3, og indbragte ham desuden prisen for Årets Lytterhit ved P3 Guld.

  På albummet brillerer Guldimund med stor musikalsk originalitet samt et inddragende og yderst beskrivende tekstunivers. Med sange som ’Møns Klint’ og ’Dét kun vigtigt, hvad det er’ skriver Guldimund om forelskelsen og den første berusende tid i et kærlighedsforhold, mens han med sange som ’Hvordan ser Gud ud?’, ’Forstår du?’ og ’I har ikke valgt hinanden’ beskriver den svære tid som skilsmissefar.

  Guldimund debuterede i 2021 med albummet ”Dem Vi Plejede At Være”, som bl.a. indbragte ham tre Steppeulve for ’Årets Album’, ’Årets Tekstforfatter’ og ’Årets Musiker’.

  På livefronten udsolgte han på rekordtid hele tre koncerter i DR Koncertsalen og to koncerter i Musikhuset Aarhus i efteråret 2023 – og inden disse koncerter overhovedet har fundet sted, har han allerede flere udsolgte koncerter i sigte i foråret 2024. I sommers spillede han ligeledes en overfyldt koncert på Roskilde Festival, hvor pladsen omkring Avalon-scenen måtte lukkes af pga. menneskemængden. Med andre ord, vokser interessen for at opleve Guldimund’s på én og samme tid smukke, rørende og morsomme univers.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Guldimund.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Guldimund hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Guldimund

Send os en uforpligtende forespørgsel på Guldimund og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Guldimund hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Guldimund
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Guldimund.