Guldimund

Guldimund er en kunstner, der insisterer på, at patos ikke behøver være prætentiøst, og at det intime kan være det allermest intense.

  • Guldimunds album ‘Dem, Vi Plejede At Være’ har laserprintet sig fast i hjerte og sind hos den begejstrede og bevægede flok af folk i alle aldre, der har stiftet bekendtskab med de intime og intense sange siden, de udkom sidste vinter. Med den nærværende og ærgerrige Asger Nordtorp Pedersen i front for sin umådeligt velspillende oktet lå Guldimund i første bølge af orkestre, der genåbnede musikdanmark efter den pandemiske dvale. Præster, anmeldere, kulturministre, radioværter og dansklærere har siden sluttet sig til skaren af entusiastiske lyttere – og med god grund.

    Det er et band, der med afsæt i en traditionel folkrock-besætning konstant forsøger at være dynamiske og udforske sine klangmuligheder, som var det et symfoniorkester. I centrum står Asger Nordtorp Pedersen, der med sin særegne stemme, store spændvidde og præcision leverer nogle virkeligt velfortalte vidnedsbyrd fra det helt nære og almenkendte menneskeliv.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Guldimund.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Guldimund hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Guldimund

Send os en uforpligtende forespørgsel på Guldimund og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Guldimund hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Guldimund
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Guldimund.