fbpx

URO

Fremadstormende Jeppe Kronback, der går under kunstnernavnet URO, er en ung, selvgjort sangskriver, rapper og producer fra de Københavnske forstæder.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for URO i 2024/2025.

 • De seneste par år har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde urbane popmusik, der fortæller hjerteskærende sande historier fra hans fortid, men som også kigger ud mod en lys fremtid. Især de reflekterende og raffinerede tekster, gør URO til noget helt særligt.

  URO kickstartede sin karriere tilbage i 2020 med EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor man bl.a. kan finde hitsinglen ”Når Jeg Blir Til Jord”. Sidstnævnte sang var P3’s Uundgåelige og har over 4 millioner streams. URO er, med sine reflekterede og raffinerede tekster, klar til at invitere publikum med på en rejse. Han er en historefortæller, der skaber musik, som sætter uvante vendinger, ørehængende melodier og flow i højsædet.

  URO er aktuel med singlen ’Føles Godt’, der gæstes af Mekdes på vokal. Singlen har været i A-rotation på P3 og stiger uge for uge på Spotifys playliste (pt med et peak som #29).

  I april 2024 spiller URO for en udsolgt Store Vega i København.

  United Stage – Officielt bookingbureau for URO.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book URO hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på URO

Send os en uforpligtende forespørgsel på URO og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke URO hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for URO
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for URO.