fbpx

Cyd Williams

Med opløftende harmonier og et drømmende lydunivers, sætter Cyd Williams ord på ungdommens sår og drømmen om frihed.

 • Bag kunstnernavnet Cyd Williams, står den 23-årige sanger og sangskriver, William Risvig. En karismatisk, jordnær og dragende sangskriver, der for alvor kom på ungdommens læber, da han tilbage i 2020 debuterede med soundtracks til de anmelderroste serier CENTRUM, GRÆNSER og FLOKKEN.

  Cyd Williams har i sine sange en særlig emotionel slagkraft, som har vist sig at resonere dybt hos ungdommen. Med blåtonede sange om tvivl, længsel og håbet om det bedre, omfavner Cyd Williams den sårbare tilværelse på nærværende og rolig vis. Den traditionelle og tilbageskuende tilgang til sangskrivningen træder tydeligt frem, og de eftertænksomme fortællinger og melodiernes vekslen mellem melankoli og optimisme står ubetinget i fokus. Fortællinger som får sit liv i et drømmende og organisk lydunivers, hvad end det formidles blidt og bart eller støvet og storladent.

  På live-scenen debuterede han i 2022 med en håndfuld livekoncerter – bl.a. en rekordfyldt Byhave i Pumpehuset i sommeren 2022, en optræden på UHØRT Festival og senest for et proppet RUST i efteråret. Live formår Cyd Williams at bringe fortællingerne fra sangene bredt ud til et opmærksomt publikum. Med et show, der både rummer nærvær, eftertænksomhed og en varme i musikaliteten, er Cyd Williams – med sit fem-mand store orkester – klar til at cementere sig som et nyt solidt live- navn på den danske indiepop- og rockscene.

  I 2023 kommer Cyd Williams igen til at præge koncertprogrammerne på landets spillesteder og festivaler og starter bl.a året som én af VEGA’s Udvalgte. På udgivelsesfronten følger han op på et 2022, der foruden soundtracks til serierne SALSA og DRENGE har budt på en række singleudgivelser, som i begyndelsen af 2023 samles på EP’en ”Alt Vi Ka’ Drømme”

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Cyd Williams hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Cyd Williams

Send os en uforpligtende forespørgsel på Cyd Williams og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Cyd Williams hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Cyd Williams
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Cyd Williams.