Cyd Williams

Med opløftende harmonier og et drømmende lydunivers, sætter Cyd Williams ord på ungdommens sår og drømmen om frihed.

Koncerter 2023/2024

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Cyd Williams i 2023/2024.

 • Bag kunstnernavnet Cyd Williams, står den 23-årige sanger og sangskriver, William Risvig. En karismatisk, jordnær og dragende sangskriver, der for alvor kom på ungdommens læber, da han tilbage i 2020 debuterede med soundtracks til de anmelderroste ungdomsserier CENTRUM, GRÆNSER og FLOKKEN.

  Cyd Williams har en emotionel slagkraft, som har vist sig at resonere dybt i ungdommen. Med blåtonede sange om tvivl, længsel og håbet om det bedre, omfavner Cyd Williams den sårbare tilværelse på nærværende og rolig vis. Den traditionelle og tilbageskuende tilgang til sangskrivningen træder klart frem, og de eftertænksomme fortællinger og melodiers vekslen mellem melankoli og optimisme står ubetinget i fokus, og som essensen af det hele. Fortællinger som får sit liv i et drømmende og organisk lydunivers, hvad end det formidles blidt og bart eller støvet og storladent.

  Foruden sit soundtrackbidrag til serierne SALSA og DRENGE, har 2022 for Cyd Williams budt på fire single-udgivelser, som led i at markere skiftet fra de mere konceptuelle udgivelser til en række selvstændige værker – senest med singlen ”Ud Igen”. På live-scenen debuterede han ligeledes i indeværende år – bl.a. for en rekordfyldt Byhave i Pumpehuset i sommers, en optræden på UHØRT og senest for et proppet RUST i efteråret, hvor den trofaste lytterskare atter mødte talstærkt op.

  Med et show, der både rummer nærvær, eftertænksomhed og en varme i musikaliteten, er Cyd Williams – med sit fem-mand store orkester – klar til at cementere sig som et nyt stærkt live-navn på den danske indiepop- og rockscene.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Cyd Williams.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Cyd Williams hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Cyd Williams

Send os en uforpligtende forespørgsel på Cyd Williams og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Cyd Williams hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Cyd Williams
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Cyd Williams.