fbpx

Carl Emil Petersen

Om man kan synge med på hvert eneste ord eller oplever musikken for første gang, er det Carl Emil Petersens mål at tage publikum hele følelsesregistret igennem og tilbyde et øjeblik, hvor man kan forlade den konkrete verden og mærke sig selv.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Carl Emil Petersen i 2024/2025.

  • Der har altid hersket en dualitet i fortællingen om Carl Emil Petersen: Forsangeren og solisten, tekstforfatteren og rockartisten, storbypoeten der skriver til højskolesangbogen. I den ene ende af live-spektret står troubadouren og entertaineren, der elsker at gæste de små forsamlingshuse og teatersale i landets yderkanter og skabe et intimt rum, hvor teksterne træder frem, og hvor alvoren får modspil af humor og uhøjtidelighed. I den anden ende står rocksangeren og performeren, der får liv af den kraft der opstår, når hjerterne i et sveddryppende publikum banker i takt. Og selvom de to koncertformater står i skarp kontrast til hinanden, lyder Carl Emil Petersens repertoire lige så godt, når teksterne suppleres af simple akkorder på guitaren, som når blæsersektionen buldrer afsted, og guitarsoloen får frit løb.

    Hvad fremtiden bringer er heldigvis ikke givet på forhånd. Men ligesom dem der var helt unge, da “København” i 2011 markerede starten på et nyt kapitel i dansk rockhistorie, er Carl Emil Petersen nu ved at blive voksen, og det bringer nye perspektiver til sangskrivningen. Han har stadig ikke fundet svaret på, hvad det vil sige at være menneske, og tvivlen, lysten, poesien og inspirationen brænder stadig som en flamme. Det er den flamme, der de næste ti år – mindst – vil kaste mange flere musikalske øjeblikke af sig i selskab med en af landets bedste sangskrivere.

    United Stage | Officielt bookingbureau for Carl Emil Pedersen.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Carl Emil Petersen hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Carl Emil Petersen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Carl Emil Petersen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Carl Emil Petersen hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Carl Emil Petersen
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Carl Emil Petersen.