fbpx

mp.oxford

Med sin fremragende vokal og karismatiske og levende fremtoning er mp.oxford nu mere end klar til at indtage de danske scener.

 • mp.oxford er lyden af livets nuancer på godt og ondt. Han beskriver verden, vi lever i gennem hans øjne, hvor emnerne går fra tilværelsens små problematikker til nogle af livets helt store spørgsmål. mp.oxford laver atmosfærisk, detaljerig og eftertænksom musik i spændingsfeltet mellem R&B og pop, der er helt hans eget. Musikken er både udforskende, personlig og hamrende ambitiøs, og efterlader lytteren med hovedet fuld af indtryk.

  I sensommeren 2020 udgav mp.oxford sin debutsingle ‘riptide’ og få måneder senere udkom anden singlen ‘like nothing’s wrong’. Mellem de to sange spillede mp.oxford sin debutkoncert til Uhørt Festival 2020, der begejstrede både publikum og anmeldere.

  Siden da er der sket meget for mp.oxford, der nu har udgivet debut ep’en ‘external heartdrive’, der også blev bemærket af flere nationale såvel som internationale blogs og magasiner såsom Variance, Fame Magazine og danske Soundvenue. Derudover har mp.oxford spillet flere koncerter på bl.a. Voxhall og til Byhavens genåbning, der skabte så meget kø, at mange måtte høre koncerten ude fra den anden side af hegnet.

  United Stage – Officielt bookingbureau for mp.oxford.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book mp.oxford hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på mp.oxford

Send os en uforpligtende forespørgsel på mp.oxford og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke mp.oxford hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for mp.oxford
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for mp.oxford.