fbpx

Malte August

Malte August har en melankoli i sin stemme, der også afspejles i teksterne, og skaber med sin musik et dragende og nærværende pop-univers, der foldes ud lag for lag gennem kontrasterne mellem storladne og intime produktioner og relaterbar og billedlig lyrik.

  • Malte August er en 24-årig sanger/sangskriver, der skriver og synger om det at være ung, kærlighed, at længes og nogle gange dét at have svært ved at finde sig til rette lige dér, hvor man er. Malte August spiller klaver, og det er ofte her, at hans ideer til sine sange bliver født. Han har gået på den anerkendte Limpi Music sangskriverskole i Lillehammer, hvor han fandt ud af, at det var gennem det danske sprog, han bedst kunne udtrykke sine følelser og historier. Altid at være væk fra dét og dem, man holder af, om det er fra hjembyen Århus til Norge eller senere det med at forlade det trygge og flytte til København, er meget af det, Malte udtrykker gennem sin musik. Aldrig at føle sig tilfreds, der hvor man er, og om konstant at føle en trang til at forlade det, man elsker for at opnå større og vildere ting. At mærke de kontraster og det, at man som ung både føler sig udødelig og uovervindelig, men lige pludselig også i et splitsekund kan føle sig dødelig og alene meget hurtigt, og hvordan man så finder tilbage til den, man er.

     

    United Stage – Officielt bookingbureau for Malte August.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Malte August hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Malte August

Send os en uforpligtende forespørgsel på Malte August og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Malte August hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Malte August
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Malte August.