fbpx

Meum Zel

Meum Zel er Mads Moldt – en vidunderligt nysgerrig ung mand på blot 17 somre, hvis stemme, spillevende musikalitet og åbenlyse talent for at indtage en scene på sin helt egen måde, allerede har fået tusindvis af danskere til at spærre ører og øjne op, da han vandt sidste års sæson af X Factor.

 • Én ting er, at skinne igennem på skærmen i bedste sendetid. En anden, er alt det der allerede var i gang med at lyse op, udvikle og udtrykke sig i den unge teenager længe før scenelyset tændte, og siden slukkede igen, i det populære TV-studie. Det er i virkeligheden først nu, at alle os der så med – og alle, der ikke gjorde – præsenteres for en helt ny kunstner på den danske musikscene, når Meum Zel debuterer med EP’en, ’Beauty Full’.

  “Musikken opstår og udvikler sig hele tiden indeni mig. Jeg søger hele tiden nye veje og steder hen, funktioner og lyde, jeg kan udforske og lade mig opsluge af – og ’Beauty Full’ er lige dér, hvor jeg har befundet mig i løbet af det seneste, helt vilde år,” fortæller Meum Zel og fortsætter: ”Jeg kan godt lide at tænke på musik, som en levende organisme, der kan leve sit eget liv, svæve ud i verden og vokse sig stor. Derfor drømmer jeg også om, at de sange jeg skriver, når ud til alle de mennesker, de selv finder vej til.”

  ‘Beauty Full’ har musikalske rødder i moderne og mere old school lag af RnB og hiphop med et twist af alternative pop-toner. I sin reneste form udfolder de fem sange energierne fra en sangskriver og selvlært producer, der både udviser karakter og mod, mens Meum Zel tør udfordre og samtidig være skamløst fængende.

  Med den dertil passende titel, er singlen, ’Reckless’, en utilregnelig sag. Og lige fra introens mutede trumpet-tema, som svæver på toppen af sprøde guitar akkorder, til de tunede vokal-bider og soulede korarrangementer, indrammer ’Reckless’ Meum Zel-EP’en, som den oplagte outro.

  ”Jeg har skrevet sange om kærlighed og om det modsatte – om optur, ungdom og om følelsen af ligegyldighed. Med ’Reckless’ havde jeg en klar musikalsk vision, som skulle føres igennem for at komplimentere temaet, og det endte med at føles rigtigt fra start til slut. Derfor blev ’Reckless’ også det helt rigtige punktum for EP’en – en vigtig sang, fordi den afslutter begyndelsen på noget helt nyt og åbner op for Meum Zel.”

  United Stage – Officielt bookingbureau for Meum Zel.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Meum Zel hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Meum Zel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Meum Zel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Meum Zel hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Meum Zel
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Meum Zel.