fbpx

Mumle

Bag Mumle finder vi Julia Kathrine Hansen. Hun er 19 år gammel, og er lige blevet student i sommeren ’23.

 • Julia er født og opvokset i Haderslev, og er for nyligt rykket til den mindre by Vamdrup; også i Sønderjylland. Hun er født vaskeægte ridepige, familien har heste derhjemme, og mange af de sange Mumle skriver, finder hun på midt i stalden, som er blevet et frirum for den stemme man brænder inde med og måske ikke altid tør udtrykke lige klart. Man er jo en sød pige. Udadtil i hvert fald.

  Musikken har reddet min skæve personlighed. Jeg var nok blevet røvkedelig uden.

  Hun bliver inspireret af de mennesker hun omgås i sin hverdag; de ting der sker for hendes veninder, de ting de taler om i gruppen, den måde de taler med hinanden, men også af tv-serier med sjove stereotyper eller ting hun falder over når hun sidder og stener, kickstarter fantasien og inspirationen hos Mumle.

  Hun har elsket at synge fra hun var helt lille, men følte sig lidt som et offer for jantelovens hårde kår dengang og kom ikke rigtig videre med drømmen i mange år. I 2021, da Mumle gik på handelsskole og kedede sig halvt ihjel, blev musikken igen en måde at cope fra en hverdag, hvor hendes energiniveau og ustoppelige fantasi ikke helt matchede de forventninger der var til én. Hun startede med at finde backingtracks på YouTube, som hun skrev indover og fandt hurtigt ud af, at hun var ret skarp til at skrive tekster. Og efter at have kastet et blik på sine standpunktskarakterer en dag, kom det som et lys fra en klar himmel; jeg skal være popstjerne.

  United Stage | Officielt bookingbureau for Mumle.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Mumle hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Mumle

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mumle og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Mumle hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Mumle
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Mumle.