fbpx

Fyr Og Flamme

Fyr & Flamme genopliver den danske 80’er-pop med glimmer i øjenkrogen, kulørte lamper og masser af uskyldig kærlighed.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Fyr Og Flamme i 2024/2025.

 • Velkommen til,

  Du har netop givet dig i kast med Fyr Og Flammes pressetekst for kalenderåret 2024.

  Her godt tre år efter Fyr og Flamme brød igennem lydmuren, må selv den mest korsarmede dansehader nok erkende at de er som et genstridigt forkølelsessår, man må slutte fred- og lære at leve med. Der findes med andre ord ingen creme mod Laurits og Jespers ekstremt smittende musikunivers. Hvis det klør et sted må du klø tilbage og hvis det de rastløse dansefødder kløen har spredt sig til er den simpleste kur at møve sig foran til et farvebad af guldstøv og glittertårer i selskab med Fyr Og Flamme og deres altid oplagte orkester.

  2023 blev rundet fornemt af med to singler, et udsolgt juleshow og en flot TV-optræden. Speederen bliver på ingen måde sluppet ind i 2024 hvor en længere udgivelsesplan ligger for, og hvor deltagelse i en række TV-formater, heriblandt som værter på deres eget optakts-show til DMGP i bedste sendetid, allerede kan bekræftes.

  Der er gang i karriererne hos de herrer Groth og Emanuel, og alt fra gennemførte præstationer på det store lærred til alko-musiceren i Breinholts tilsyneladende udødelige julekalender, gør Fyr og Flamme mere aktuelle end nogensinde før.

  Deres største hits ligger i fremtiden og koncerterne i 2024 vil løfte sig fra hvad vi hidtil har set og har kunnet forvente. Som altid iklæder Fyr Og Flammes sig dog i noget nyt, gammelt, lånt og blåt

  United Stage – Officielt bookingbureau for Fyr & Flamme.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Fyr Og Flamme hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Fyr Og Flamme

Send os en uforpligtende forespørgsel på Fyr Og Flamme og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Fyr Og Flamme hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Fyr Og Flamme
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Fyr Og Flamme.