Fyr & Flamme

Fyr & Flamme genopliver den danske 80’er-pop med glimmer i øjenkrogen, kulørte lamper og masser af uskyldig kærlighed.

 • Inspirationen fra 80’ernes popmusik er ikke til at tage fejl af, og både Jesper Groth og Laurits Emanuel er da også vokset op til lyden af 80’ernes største pophits.

  Fyr & Flammes ene halvdel er musiker Laurits Emanuel, som er den ene af to forsangere i bandet The Grenadines, lynsangskriver på R4dio – tidligere på Radio24syv. Den anden halvdel er skuespilleren Jesper Groth, som blandt andet er kendt fra Sygeplejeskolen, Stormester, Klaphat og Parterapi.

  Debutsinglen, ’Menneskeforbruger’, tændte den første glød i danskerne og satte, sidste år, hurtigt sit præg på de danske radiokanaler og musikforbrugernes streaming-vaner. Opfølgeren, ’Kamæleon’, blev endnu en hitsingle og i foråret 2021 bragede Fyr Og Flamme for alvor ind i alle vores hjerter – og siden hos millioner af TV-seere – da dansegulvs-hymnen, ’Øve Os På Hinanden’, blev endnu en evergreen i Dansk Melodi Granprix.

  Det selvbetitlede debutalbum ramte gaden i august måned, og med mere musik på vej, kan du godt begynde at kridte danseskoene! For ovenpå en fuldstændig udsolgt sensommerturné , er Danmarks ukronede dansegulvskonger, klar til at sætte ild til de danske musikscener, hvor festen først slutter, når tonerne fra den sidste synthesizer har lydt og glimmertårerne er trillet ned ad de storsmilende kinder på publikum.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Fyr & Flamme.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Fyr & Flamme hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Fyr & Flamme

Send os en uforpligtende forespørgsel på Fyr & Flamme og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Fyr & Flamme hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Fyr & Flamme
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Fyr & Flamme.

Anbefalede artister