fbpx

Rasmus Seebach

Forvent den ultimative oplevelse hver gang. Med spektakulære og storslåede shows gør Rasmus Seebach sig altid umage for levere personligt og med direkte henvendelse til dig - krydret med alvorligt catchy melodier og løbeild fra start til slut.

 • ’Min Engel’ ser dagens lys i et lille musikstudie på Amager, hvor 28-årige Seebach har på fornemmeren, at han har skrevet noget virkelig godt. I slut 00’erne rammer den dygtige popsnedker airplay og streamingtjenester. Og den danske musikscene er pludselig i fuldt omfang beriget med en bundærlig hitartist. Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt, har han med sine dansksprogede popsange vundet en plads i hjertet hos utroligt mange mennesker. Som Seebach selv beskriver:

  ’Det er den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live. At komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med. Det overgår alt. Det er her musikken kan leve. Og det er i sidste disse mennesker, jeg laver musikken til.’

  Forvent den ultimative oplevelse hver gang. Med spektakulære og storslåede shows gør Rasmus Seebach sig altid umage for levere personligt og med direkte henvendelse til dig – krydret med alvorligt catchy melodier og løbeild fra start til slut.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Rasmus Seebach.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Rasmus Seebach hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Rasmus Seebach

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rasmus Seebach og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Rasmus Seebach hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Rasmus Seebach
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Rasmus Seebach.