fbpx
TOPGUNN

TopGunn annoncerer fire koncerter

Del:
I februar/marts 2024 drager TopGunn på en omfattende spillestedstour rundt i hele landet.

Det er første gang siden 2015, at den danske rapstjerne kommer rundt i hele Danmark og publikum kan se frem til et gennemarbejdet show, prydet med både ny musik og den ikoniske hitparade han har opbygget siden begyndelsen af hans karriere. En forsmag publikum på Skanderborg Festival netop har været vidne til, da den selvsikre rapper gav et overlegent show på Bøgescenen fredag aften. 

TopGunn er en kunstner, der aldrig skuffer – eller går på kompromis. En præmis der også er gældende for de allerede igangværende forberedelser og planer for showet – samt det nye musikalske univers der venter forude. Han er en artist hvis ambitionsniveau kun er blevet større med årene – hvorfor han også gang på gang dominerer de danske hitlister. Senest med singlen “God Pige” hvor han gæster Danser Med Piger samt singlerne “For Altid” og “10% mere” som længe har været placeret lunt i toppen af diverse Spotify charts.

Det er vildt at mærke hvordan min nye musik er blevet modtaget i år! Det er jeg virkelig taknemlig for. Jeg arbejder ekstremt hårdt, hver dag, på at gøre musikken og shows varmere og varmere og jeg glæder mig til at spille for jer alle sammen i 2024 – udtaler TopGunn om det kommende forløb. 

Det officielle billetsalg starter onsdag den 9. august kl. 10.00 via bill.et/topgunn

Kommende koncerter

Indlæser...