fbpx
Emil Lange + Kiid

Emil Lange og KIDD siger ‘Fuck Systemet’

Del:
Emil Lange udgiver tracket ’Fuck Systemet’ med KIDD.

Når Emil Lange og KIDD går i studiet sammen, ved man aldrig hvad der kan ske. – Men en ting er sikkert: der er ingen regler. 

D. 14. oktober udgiver de ’Fuck Systemet’.  

’Sommeren er slut, ferien er slut. Vi er tilbage i skole og på arbejde. Men når vi har fri, så skal vi på klub og der er der ingen, der bestemmer over os. Det er en kæmpe sang, fortæller Emil Lange.  

Emil Lange har som artist gang på gang vist, at han er mester i at skabe danse-bangers til folket. Og så er han mester i at kaste sig ud i nye musikalske samarbejder – og denne gang er han teamet op med manden bag kæmpe-hits som ’Buongiorno’, ’Kysset Med Jamel’ og ’Ikk Lavet Penge’, KIDD.  

Emil Lange har senest udgivet sangen ’En Tur Mere’ ft. Bai-D (Suspekt) og tracket ’Skiferie’. Derudover har han blandt andet udgivet sommerhittet ’Fuck Dig’, ft. Tobias Rahim, ’Langt Liv’ med Benjamin Hav, festivalklassikeren ’10 År’ med Emil Simonsen (Suspekt) samt spoken word-singlen, ’Det Her’, der er gået viralt på blandt andet TikTok. Samlet har hans seneste otte singler streamet mere end 16 millioner, blot på Spotify.