fbpx

Emil Lange

Han er dj, producer og artist - og så er han verdensmester i at mærke stemningens bølger, så musikken pulserer i takt til festen. Emil Lange er en del af den danske dj-elite, men formår også at lægge landet ned som soloartist.

  • Udover at have varmet op for navne som Lil Wayne, Suspekt, Benal og Mariah Carey, har Emil Lange startet utallige fester på landets største natklubber (Bakken, Søpavillonen, Arch, Kupe og The Gym). Ligeledes har han spillet op til god lir på festivaler som Nibe Festival, Wonderfestiwall, Musik i lejet og Distortion.

    Efter 10 år bag pulten, udgav Emil Lange i 2019 singlen ’10 År’ med Emil Simonsen (Suspekt) og dernæst ’Langt Liv’ med Benjamin Hav (Benal). Emil Lange har historisk set været mester i at kaste sig ud i nye musikalske samarbejder og teame op med vennerne aka DK’s største stjerner. KIDD, Suspekt, Benal og Tobias Rahim er blandt de navne der har fået lidt ekstra shine på CV’et som feature hos Emil Lange og hits som ’Fuck Systemet’, ’10 år’, ’Langt Liv’, ’Fuck Dig’ og selvfølgelig ’Skiferie’ nærmer sig nu 25 millioner streams!

    United Stage – Officielt bookingbureau for Emil Lange.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Emil Lange hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Emil Lange

Send os en uforpligtende forespørgsel på Emil Lange og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Emil Lange hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Emil Lange
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Emil Lange.