Artigeardit

Det unge talent, Artigeardit fra Mørkhøj, er en af de mest interessante, talentfulde og omtalte artister på den danske hip hop scene.

 • Ardit har på sin helt egen måde skabt et musikalsk og visuelt univers omkring sig, som den danske musikbranche aldrig har set før. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig – du er aldrig i tvivl, når du hører hans hits i radioen. Han har en stor håndfuld loyale fans, der kæmper om forreste række til hans koncerter, og hans målgruppe karakteriseres som den mest festparate generation hidtil, nemlig Generation Z. Gaffa beskriver Ardits LIVE optræden i Odense med følgende citat:

  “Artigeardit er heroin for Generation Z, og for os andre, så har det været en sand fornøjelse igen at føle sig start-tyver-brandvarm.”

  Den unge rapper er nået til et stadie i sin karriere, hvor udsolgte koncerter og anmelderroste albums ikke kommer som nogen overraskelse. Med sit voksende publikum af fans formår Ardit at holde udsolgte koncerter, bl.a i STORE VEGA. Ardits alsidighed er i en grad sjældent set før; I løbet af det seneste år, har han udgivet sange med pop-dronningen Medina, rapperen Carmon og indie-bandet Barselona – alle med stor succes.

  Artigeardit er både lyrisk og poetisk og en af de mest spændende stemmer på den danske hiphop scene lige nu. Den unge rapkomet udsendte i 2018 sit debutalbum ’VILDEDAGE’, der siden har genereret mere end 25.000.000 streams på Spotify alene.

  I starten af 2023 udgav Artigeardit sit fjerde album med titlen “Længe leve”. Albummet blev meget vel modtaget af fans og anmeldere, der roste rapperens dybe poetiske evner. Soundvenue beskrev albummet som det, han vil blive husket for. Artigeardit spillede i den forbindelse en eksklusiv udsolgt albumkoncert på Det Ny Teater, der blev meget omtalt i medierne som lige så overrumplende som hans mesterlige fjerde album.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Artigeardit hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Artigeardit

Send os en uforpligtende forespørgsel på Artigeardit og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Artigeardit hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Artigeardit
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Artigeardit.