fbpx

Artigeardit

Det unge talent, Artigeardit fra Mørkhøj, er en af de mest interessante, talentfulde og omtalte artister på den danske hip hop scene.

 • Ardit har på sin helt egen måde skabt et musikalsk og visuelt univers omkring sig, som den danske musikbranche aldrig har set før. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig – du er aldrig i tvivl, når du hører hans hits i radioen. Han har en stor håndfuld loyale fans, der kæmper om forreste række til hans koncerter, og hans målgruppe karakteriseres som den mest festparate generation hidtil, nemlig Generation Z.

  Den unge rapper er nået til et stadie i sin karriere, hvor udsolgte koncerter og anmelderroste albums ikke kommer som nogen overraskelse. Med sit voksende publikum af fans formår Ardit at holde udsolgte koncerter, bl.a i STORE VEGA og Det Ny Teater i København.

  I starten af 2023 udgav Artigeardit sit fjerde album med titlen “Længe leve”. Albummet blev meget vel modtaget af fans og anmeldere, der roste rapperens dybe poetiske evner. Soundvenue beskrev albummet som det, han vil blive husket for. Artigeardit spillede i den forbindelse en eksklusiv udsolgt albumkoncert på Det Ny Teater, der blev meget omtalt i medierne som lige så overrumplende som hans mesterlige fjerde album. 2023 endte også med at være et år i prisernes navn, Artigeardit erhvervede hele to priser til Danish Music Awards 2023, nemlig ’Årets Dansk Livenavn’ og ’Årets Danske Album’ samt P3 Prisen til P3 Guld som disse ord fra P3’s jury:

  ”Artigeardit har den lige nu som få, og han formår med sit helt eget tydelige aftryk at lave både hits og hele værker uden skelen til ‘plejer’ og begrænsende genre-kasser. Dem kan du godt pakke sammen, lyder begrundelsen blandt andet.

  Det ene øjeblik er han køligt tilbagelænet, det næste råbende, og det er netop spændvidden i kreativiteten og det uforudsigelige i leveringen på ord og musik, der særskilt gør Artigeardit til noget særligt”

  United Stage – Officielt bookingbureau for Artigeardit.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Artigeardit hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Artigeardit

Send os en uforpligtende forespørgsel på Artigeardit og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Artigeardit hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Artigeardit
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Artigeardit.