fbpx

APHACA

Op af den københavnske stenbro vokser APHACA - en strålende gul mælkebøtte og et ungt dansk band.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for APHACA i 2024/2025.

 • Rumle Hueg Kærså, Bertram Ask Plauborg, Bertil Engberg Nielsen og Noah Elias Rasmussen mødte hinanden på Det Frie Gymnasium på Nørrebro i København. Den alternative skoles demokratiske og kreative DNA forplantede sig og slog rod i de fire venner der først og fremmest havde musikken til fælles – musik der ville og skulle ud. Som en mælkebøtte gennem asfalt, inspireret af den gule plantes latinske betegnelse og Det Fris logo, blev APHACA til.

  Deres lyd er umiddelbar, nostalgisk og tidløs, men lige her og nu, funderet i en naturlig nysgerrighed for det enkelte instrument. Teksterne er lige så direkte, som de er billedlige, og trækker på nerven i ungdommen, om man er blomster- eller mælkebøttebarn. Resultatet er en fuldkommen umiddelbar og rendyrket der, der indebærer flerstemmigt drengekor, 70’er synthesizere, akustisk guitar og trommer, der helst skal lyde, som kom det fra øvelokalet.

  APHACA har ulmet i den danske undergrund med udgivelser som triple-singlen, ’Flora Flora’, og 2022-albummet, ’ET AAR UDEN DIG’. Deres nyeste single ’Til Solen Er Sort’ er indspillet i det legendariske Gula Studion i Malmø, hvor flere sange blev til.

  United Stage – Officielt bookingbureau for APHACA.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book APHACA hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på APHACA

Send os en uforpligtende forespørgsel på APHACA og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke APHACA hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for APHACA
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for APHACA.