APHACA

APHACA blev stiftet i musiktimerne på Det Frie Gymnasium af Rumle Kærså, Kasper Trier, Bertram Ask, Bertil Nielsen og Noah Elias.

  • I 2021 udgav den københavnske drengegruppe triplesinglen Flora Flora i 2021, og i juni 2022 udgav de deres debutalbum, ET AAR UDEN DIG.

    APHACA laver musik der, med egne ord, “bare fungerer, uden at vide hvorfor eller hvordan”. For gruppen handler det om at “opdage en lyd, og kompromisløst følge efter den. Når den rigtige følelse opstår, er sangen færdig”. Resultatet er en fuldkommen umiddelbar og rendyrket pop-lyd, der indebærer flerstemmigt – sommetider ustemt – drengekor, 70’er synthesizere, akustisk guitar og indie-trommer i et spraglet lydunivers, der er præget af ungdoms ekstase og forvirring.

    Gennemgående for APHACA’s visuelle og sanselige univers, er det nære forhold til blomsten – eller det florale. Både lyrisk og visuelt bliver der ivrigt refereret til flora som en kilde til liv, kærlighed, undren og mystik. Hvis man spørger drengene, hvilken genre de sværger til, svarer de: mælkebøtte-pop.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book APHACA hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på APHACA

Send os en uforpligtende forespørgsel på APHACA og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke APHACA hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for APHACA
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for APHACA.