fbpx

Anders SG

Vi kender ham alle sammen – med både tamburin og publikum i sin hule hånd – på landets største livescener, i vores fjernsyn og med den ene landeplage efter den anden i radioen, altid i duet med Stine Bramsen. Men nu, med sange fra barndommen og ungdommens gade, med en nysgerrig søgen ind i voksenlivets uendelige tankespind, debuterer Anders SG – og tilmed på dansk.

 • Siden teenageårene, har han skrevet sange med andre. Men med Alphabeats foreløbige punktum og den, eftersigende, sidste turné i efteråret 2021, stod Anders SG pludselig på egne ben. Modersmålet satte tankerne og ny musik i gang.

  ”Jeg har altid skrevet sange, men aldrig til mig selv. De handlede også altid om andre og andet. Men hvem er jeg, og hvad fanden handler det hele egentlig om? Det var de spørgsmål, der pludselig poppede op sammen med det danske sprog, som var en uudforsket brønd, jeg aldrig før har fisket efter guld i,” fortæller Anders SG. Han fortsætter:

  “‘Debutsinglen Noget For Nogen’ er skrevet ud af rastløshed. Når man inderst inde godt ved, hvor man skal hen, men mangler retningen. Den er fortællingen om nyt liv – bogstaveligt talt – og om, at forløse sit egentlige potentiale som menneske.”

  Pop var nærmest et skældsord, da Alphabeat, midt i de indadvendte danske 00’ere, bragede gennem lydmuren med uhørt charme og høj energi. Men sekstetten gik sine egne veje og blev en af de største successer herhjemme, og på hitlisterne rundtom i Europa, nogensinde. Midt på scenen stod den karismatiske mandlige forsanger – en upoleret popstjerne og entertainer af guds nåde.

  Nu sætter ’Noget For Nogen’ scenen for Anders SG, som er tilbage i spotlyset, med kurs mod efteråret og 2023, hvor der også er koncerter og et debutalbum på vej.

  United Stage | Officielt bookingbureau for Anders SG

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Anders SG hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Anders SG

Send os en uforpligtende forespørgsel på Anders SG og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Anders SG hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Anders SG
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Anders SG.