fbpx
artigeardit x lamin

Artigeardit & Lamin dobbelt headliner i Royal Arena

Del:
I fredags udgav de to venner og musikalske kolleger, Artigeardit og Lamin, deres længe ventede fuldlængde fælles album, ”Nu Hvor Vi Er Her”, til stor anmelderros. I dag annoncerer de en ”one off” headliner-koncert i Royal Arena fredag 15. marts 2024.

De to rappere er kendt for at være nyskabende, kompromisløse og har været med til at redefinere genren, både sammen og hver for sig. I 2021 udgav de ’Ny Agenda’, som var deres første fælles EP. Opfølgeren, fuldlængde albummet ’Nu Hvor Vi Er Her’, lander i kølvandet på en stor festivalsommer for begge rappere. Artigeardit spillede i juli måned Grøn Koncert-turné, og Lamin, der også har turneret flittigt rundt på festivalerne denne sommer, var desuden på en udsolgt indendørs-tour i foråret med i alt 11 shows og knap 10.000 solgte billetter i alt.

Artigeardit har skabt et unikt musikalsk og visuelt univers, som har givet ham en bred og loyal fanskare. Gennem sine tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Han har fra starten været en ener på den danske musikscene og et af de største rap-talenter vi har set i årevis. Hans ikoniske lyd, der både er forførende og let genkendelig, har løftet ham til toppen af dansk rap og de danske hitlister. Han udgav i foråret 2023 det karrieredefinerende album, ”Længe Leve”, som blandt andet fik seks ud af seks stjerner i Soundvenue.

Lamin er en af musikscenens nye og hurtigst voksende navne. Med sine anmelderroste koncerter og velskrevne rap-tekster vandt han ’Årets Nye Navn’ ved DMA 2022, samt ’P3 Talentet’ ved P3 Guld 2022. Samme år udgav Lamin sit andet studiealbum, “Kronisk Skeptisk”, som hurtigt ramte nr. 1 på albumlisten. Med sine skarpe punchlines og benhårde levering har Lamin ikke sat en fod forkert, siden han blæste ind på rap-scenen. Han har fået fans til at ”Ride The Wave” landet over og det går kun fremad herfra.

Sjældent har to af de allerstørste navne i dansk rap gået sammen på denne måde, og Artigeardit og Lamin vil gøre alt i deres magt for at flå taget af når de indtager Royal Arena. Fans kan glæde sig til en aften hvor musik, lyrisk levering og den visuelle side af showet går op i en højere enhed. Med hits fra både de to rapperes respektive karrierer, såvel som deres fælles projekter, bliver dette forårets fedeste hiphopfest.

Billetter i salg fredag d. 08. september på bill.et/artigearditxlamin

Kommende koncerter

Indlæser...