maximillian

Maximillian indtager Vega og Train

Del:
Der er fart på for den unge popkomet, Maximillian, der med sit gennembrud i 2020, har direkte kurs mod stjernerne. Til februar kan han opleves live på Store Vega i København og Train i Aarhus.

Da Maximillian debuterede som blot 17-årig var det med en særegen elektronisk soul-inspireret sound, der også trak paralleller til 90’ernes sfæriske triphop. Siden er poppen begyndt at skinne klart igennem hos den danske sangskriver. På tærsklen til voksenlivet, reflekterer 22-årige Maximillian, på sin længeventede albumdebut, ’Too Young’, over følelser fra barndommen, teenageårene, livet her og nu – og alt det ukendte der venter forude. Alt det, han i bund og grund altid har haft lyst til at få snakket om og bearbejdet, men som han ofte har undertrykt.

Maximillian blottede sin blakkede fortid på sangen ’Beautiful Scars’ – et underspillet kæmpehit, som bl.a. gik #1 på Filippinerne sidste år og siden opnåede Triple-Platin. Her viste Maximillian sig for første gang som en hudløst ærlig sangskriver, der nu turde sætte ord på hvordan han som helt ung, rodløs teenager, havde taget alt for mange forkerte valg og pludselig så sig selv stå på kanten af livet med blikket mod afgrunden.

’Beautiful Scars’-hittet, har sendt Maximilian på kurs mod flere internationale bedrifter. Senest har han optrådt på genudgivelsen af norske Astrid S’ mega-hit, ’Hurts So Good’, og med mere end 100 millioner streams på Spotify, er Maximillian på imponerende vis lige nu blandt de fem mest streamede danske navne på verdensplan – en liste, der også tæller Mø, Volbeat, Martin Jensen og Lukas Graham. Og da han, tilbage i foråret, forud for sin udsolgte første VEGA koncert, sendte singlen, ’Love Like This’, på gaden, cementerede københavneren sin plads i toppen af dansk musik, da sangen ramte intet mindre end 29 NMF-playlister verden over.

Oplev Maximillian indtage Store Vega og Train til februar 2022. Billetter i salg via bill.et/maximillian

Kommende koncerter

Indlæser...