Lukas Graham

Det danske verdensnavn, som slår sine rødder i Christiania og udfolder sine vinger over samtlige kontinenter. Verden er åben, når Lukas Graham leverer et sjælfuldt repertoire af førsterangs sangperler, ekstravaganza og nærvær.

Koncerter 2022/2023

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Lukas Graham i 2022/2023.

  • Danmark holdt vejret, da Lukas Graham i 2011 uploadede to hjemmelavede videoer til det virtuelle univers, opførende ‘Drunk In The Morning’ og ‘Criminal Mind’. Sammen med vennerne Mark ‘Lovestick’ Falgren og Magnus ‘Magnum’ Larsson demonstrerede Lukas Forchhammer en helt ny og international vibe, som rev hele landet med sig. Kalenderåret skiftede til 2012, og snart havde bandet spredt sin vellyd som en voldsom steppebrand under en strålende sol.

    I dag har Lukas Graham slået næsten alle salgsrekorder inden for dansk musik, og med singlen ‘7 Years’ har Lukas, Mark og Magnus cementeret sig som et af verdens mest eftertragtede bands. I 2019 kunne de melde udsolgt på fem danske arenakoncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen for i alt 80.000 mennesker – og ligeledes lægger han i 2021 Refshaleøen ned med en eksklusiv, enestående og udsolgt koncert på dansk jord.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Lukas Graham.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Lukas Graham hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Lukas Graham

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lukas Graham og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Lukas Graham hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Lukas Graham
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Lukas Graham.