fbpx

Lukas Graham

Lukas Graham er fortællingen om et musikalsk kollektiv – om en karismatisk ener fra Christiania i København, der med fængende pop, sjæl og poesi, sang sit hjerte ud, gjorde det umulige og tog hele verden med storm!

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Lukas Graham i 2024/2025.

 • Rejsen begyndte i 2011, da ’Drunk in the Morning’, kæk som en gadedreng, fik danskerne til at forelske sig i en hvid tank-top, der siden gjorde sit indtog på alverdens store scener, radiostationer, TV-shows og ikke mindst hitlister.

  Intet mindre end tre amerikanske GRAMMY-nomineringer i 2017, cementerede et, på alle måder, imponerende globalt gennembrud og en epoke i dansk musik, som kun lige var begyndt. ’7 Years’ var et rørende digt om livets lange vej, der, på forunderlig vis, blev en universel fortælling og et milliard-streamet kæmpehit! I hælene på den massive succes fulgte et nyt album, ført an af ’Love Someone’, der blev endnu et verdenshit med Platin-status i intet mindre end 18 forskellige lande!

  Med sangene, er Lukas Graham blevet en, i særklasse, elsket og folkelig kunstner – et livenavn, der gang på gang, har flyttet barren for hvad der er muligt på dansk grund. Som da mere end 80.000 indløste billet til udsolgte arena-shows på stribe i Boxen og Royal Arena i 2019. Eller som i sommeren 2022, hvor brugen af grøn energi fra Vestas til afvikling af lys og lyd, var mindst lige så banebrydende på verdensplan, som de i alt seks eksklusive ”In The Round”-koncerters 360°-scene var spektakulær.

  Når anmelderne skriver, at Lukas Grahams musik forandrer liv, så ved man, at der, bag kulissen, er mere på spil end bare streams, guld og grønne skove. For når Lukas Graham går på scenen, handler det netop om at give håb, glæde og trøst. Om at skabe fest, fællesskab og drømme – og med alt det, nye fælles minder på livets lange vej.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Lukas Graham.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Lukas Graham hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Lukas Graham

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lukas Graham og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Lukas Graham hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Lukas Graham
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Lukas Graham.