Maximillian

Hans vokal glimter i solen, sjælfuld, klar og kraftig. Det er fyldigt og velproduceret, når Maximillian imponerer med skarpskåret musikalitet og talent. Her får soulpop vinger, og det unge stjerneskud står til at lande på morgendagens helt store scener.

 • Det er ikke hver dag, at en dansk musiker slår mega-stjerner som Billie Eilish og Justin Bieber af pinden på hitlisterne ude i verden. Men det var lige netop hvad 22-årige Maximillian fra Frederiksberg gjorde, da han gik #1 med sin sang, ’Beautiful Scars’, på et af de største markeder i Asien.

  Førstepladsen på Filippinerne, hvor ’Beautiful Scars’ gik triple-platin og tilmed blev det mest afspillede nummer på Youtube i 2020, har sendt Maximillian på kurs mod flere internationale bedrifter. Senest ringede den norske popstjerne, Astrid S, og fik danskeren med på genudgivelsen af mega-hittet, ’Hurts So Good’, og med mere end 100 millioner streams på Spotify er Maximillian på imponerende vis lige nu blandt de fem mest streamede danske navne på verdensplan – en liste, der også tæller Mø, Volbeat, Martin Jensen og Lukas Graham.

  Maximillian væltede den virtuelle verden tilbage i 2017, da han delte et mash up-cover af London Grammars ‘Hey Now’ og Frank Oceans ‘Pink + White’. Videoen bredte sig hastigt, mangt og meget – med national såvel som international mediebevågenhed fra anerkendte musikmedier som CLASH og The Line of Best Fit. Siden fulgte TV-debuten på P3 Guld, mere end 10 millioner streams, en anmelderrost koncert på Smukfests Bøgescene samt DR3-dokumentaren ’Maximillians Skyld’.

  Maximillians univers kan betegnes som moderne pop med nuancer af både r’n’b og triphop. Tekst, musik og produktion går for alvor op i en højere enhed, når Maximillian kaster sig over musikken. Lyden er blød og sjælfuld og ambitionerne stiler direkte mod dine playlister, din festivalsommer og din fest.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Maximilian.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Maximillian hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Maximillian

Send os en uforpligtende forespørgsel på Maximillian og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Maximillian hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Maximillian
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Maximillian.