Maximillian

Hans vokal glimter i solen, sjælfuld, klar og kraftig. Det er fyldigt og velproduceret, når Maximillian imponerer med skarpskåret musikalitet og talent. Her får soulpop vinger, og det unge stjerneskud står til at lande på morgendagens helt store scener.

Koncerter 2023/2024

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Maximillian i 2023/2024.

 • Maximillians univers kan betegnes som moderne pop med nuancer af både r’n’b og triphop. Tekst, musik og produktion går for alvor op i en højere enhed, når Maximillian kaster sig over musikken. Lyden er blød og sjælfuld og ambitionerne stiler direkte mod dine playlister, din festivalsommer og din fest.

  Maximillian har gennem sin relativt korte, men ganske særlige egen rejse ind i musikkens verden, formået at overraske og tryllebinde lyttere og publikum igen og igen. Om det er på Bøgescenerne i Skanderborg eller på et udsolgt Store VEGA i København eller når han har indtaget scenen på store festivaler og venues i Sydøstasien. Om det er i fjernsynet på P3 Guld eller senest, da han fortolkede kollegaerne i Toppen Af Poppen på TV2, så har den unge danske sanger med sin stemme en ganske særlig gave der gør, at man stopper op og lytter.

  Maximillian væltede den virtuelle verden tilbage i 2017, da han delte et mash up-cover af London Grammars ‘Hey Now’ og Frank Oceans ‘Pink + White’. Videoen bredte sig hastigt, mangt og meget – med national såvel som international mediebevågenhed fra anerkendte musikmedier som CLASH og The Line of Best Fit.

  Senest har Maximillian udgivet EP’en ‘Unplugged’, her trækker sangeren nemlig stikket fuldstændig på sine egne sange og fortolker sig selv som aldrig før…

  ”Jeg har skrevet mange virkelig personlige sange gennem de seneste år og delt ærligt ud af min egen historie. Nogle gange glemmer jeg helt vægten og vigtigheden bag mine ord – og når jeg selv lytter til ny musik, fortaber jeg mig også tit i en produktion eller stemning. Med de her indspilninger af mine egne sange, ville jeg skære helt ind til benet og kernen af selve sangen; særligt ordene, men også for at melodierne kunne få lov at stå helt rent og blive genopdaget og udforsket igen. Det har været en super fed proces og meget inspirerende måde, at vende tilbage til de oprindelige følelser bag,” fortæller Maximillian.

  ’Unplugged’ udkom den 9. juni  2023 og samtidig kan Maximillian, som senest har gæstet landets spillesteder, annoncere to helt anderledes, intime akustiske koncerter til efteråret, når han gæster Aarhus og København.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Maximilian.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Maximillian hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Maximillian

Send os en uforpligtende forespørgsel på Maximillian og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Maximillian hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Maximillian
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Maximillian.