fbpx
Ukendt Kunstner

UKENDT KUNSTNER GÆSTER ROYAL ARENA OG CERES ARENA

Del:
Hans Philip og Jens Ole McCoy er tilbage! Surprise-albummet, ’Dansktop’, er udkommet til 5-stjernede anmeldelser og store festival-nyheder, mens de danske fans har sendt de 11 sange til tops på streamingtjenesterne, hvor Ukendt Kunstner på imponerende vis har sat ny Spotify-rekord! Nu kan Ukendt Kunstner så løfte sløret for karrierens største shows med annonceringen af to store arena-koncerter i København og Aarhus. Billetterne går i salg tirsdag den 23. maj kl. 10 på ukendtkunstner.dk

Fredag den 12. maj 2023, vendte Ukendt Kunstner tilbage og overraskede alt og alle, da de sendte albummet, ’Dansktop’, på gaden efter syv års pause. Med mere end 1,8 millioner streams på blot et døgn, sendte danskerne på imponerende vis de 11 nye sange helt til tops på Spotify-hitlisten. Det er ny dansk rekord og dermed er ’Dansktop’ det mest streamede album på release-dagen i Danmark nogensinde!

I forbindelse med Spotify-rekorden, som desuden også har sendt ‘Dansktop’ op som den 6. mest streamede nye albumudgivelse i udgivelsesugen på streamingtjenesten globalt, udtaler Nicolai Vincent Banisaid, Nordic Lead, Artist & Label Partnerships hos Spotify: 

“Ukendt Kunstner slog i fredags rekorden for flest album streams på 24 timer i Danmark, på Spotify. Det er en helt fantastisk bedrift, der viser vigtigheden af dansk musik. Med sin unikke lyd og autenticitet har Ukendt Kunstner bevist, at deres musik har magten til at erobre hjertet hos vores brugere i Danmark og resten af verden.”

Og nu overrasker Ukendt Kunstner igen med karrierens absolut største shows, når de gæster både Royal Arena og Ceres Arena de to sidste fredage i oktober.

’Dansktop’ har allerede høstet flotte 5-stjernede anmeldelser hos landets største musikmedier, Soundvenue og GAFFA, mens det i mandags blev bekræftet at Ukendt Kunstner giver to eksklusive festivalkoncerter denne sommer. Det sker, når de lukker og slukker som sidste hovednavn på Roskilde Festivals legendariske Arena-scene lørdag nat, mens Smukfest får besøg af den københavnske duo under bøgen fredag den 4. august kl. 23.45 på Stjernescenen.

Ukendt Kunstner debuterede i 2012 og blev siden et af de mest betydningsfulde acts i dansk musik. Fjernt fra idealernes velkendte attitude og stil, gav Ukendt Kunstner hiphoppen fornyet karakter med et befriende poetisk og følsomt, men altid direkte og grænsesøgende udtryk. Anmelderroste, prisvindende og storhittende på dobbelt-EP-debuten og tre albums med sange som ’Overleve’, ’Gennem Byen’, ’Stein Bagger’ og ’Neonlys’.

UKENDT KUNSTNER – LIVE 2023

Fredag den 20. oktober – Ceres Arena – Aarhus

Fredag den 27. oktober – Royal Arena – København

Det officielle billetsalg starter tirsdag den 23. maj kl. 10 på ukendtkunstner.dk