fbpx

Ukendt Kunstner

Hans Philip og Jens Ole McCoy er tilbage - ’Dansktop’ er ude nu!

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Ukendt Kunstner i 2024/2025.

 • I 2012 debuterede Ukendt Kunstner og blev siden et af de mest betydningsfulde acts i dansk musik. Fjernt fra idealernes velkendte attitude og stil, gav Ukendt Kunstner hiphoppen fornyet karakter med et befriende poetisk og følsomt, men altid direkte og grænsesøgende udtryk. Anmelderroste, prisvindende og storhittende på dobbelt-EP-debuten og tre albums med sange som ’Overleve’, ’Gennem Byen’, ’Stein Bagger’ og ’Neonlys’.

  På toppen af deres karriere gik Hans Philip og Jens Ole McCoy hver til sit.

  Tilbage i 2019 udgav Hans Philip sin solo-debut, albummet ’Forevigt’, som siden er certificeret Platin, mens fire sange er gået Guld. Sidste år fulgte dobbeltalbummet, ’[a] & [ß]’, der bl.a. gik #1 på album-hitlisten og har solgt Guld. Han har slået dansk musikhistorisk rekord med hele seks udsolgte koncerter i Store Vega København på hans i alt 11 fuldstændig udsolgte forårskoncerter i år.

  Siden 2016 har Jens Ole McCoy fortsat med at sætte sit helt eget særlige præg på dansk musik. I biograferne har han bl.a. imponeret med lydsiderne til Fenar Ahmads film – heriblandt de to  publikumsfavoritter, ’Underverden’, for hvilken Jens Ole vandt en Robert-pris for Bedste Score i 2018. I dansk hiphop har Jens Ole McCoy produceret hits for landets og tidens største navne som Kesi, Sivas, Kidd og Gilli, mens han også står bag anmelderroste albums fra Noah Carter og Thor Farlov.

  ’Dansktop’ er det første album fra Ukendt Kunstner i syv år.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Ukendt Kunstner

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Ukendt Kunstner hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Ukendt Kunstner

Send os en uforpligtende forespørgsel på Ukendt Kunstner og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Ukendt Kunstner hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Ukendt Kunstner
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Ukendt Kunstner.