fbpx
Tessa

Tessa udgiver et dybt personligt og længeventet debutalbum, der inviterer os ind i et alsidigt og sårbart univers, men som også byder på en stor portion klassisk Tessa DNA.

Del:
4 år skulle der gå fra Tessa først blev et kendt navn i Danmark til hun udgav et album – det har været ventetiden værd. Albummet er landet og det hedder ’Tessas Hævn’. Om titlen på albummet forklarer Tessa ”Albummet hedder Tessas Hævn fordi, at den bedste hævn er succes. Men også fordi det var navnet på min DR-dokumentar fra 2019, som var rigtig personlig, og det er mit album også. Det er et full circle moment. Jeg har været upcomming indtil nu ;)”

Tessas Hævn’ indeholder tracks som er i ægte Tessa-lane, bl.a. fokustracket Ding Dong,

Tracks du kan danse til, tracks du kan græde til og alt derimellem. Tessa beviser at hun er meget mere end en hardcore-rapgirl. Hun lukker os ind i sit personlige og alsidige univers, hvor vi får lov både at høre hende spytte grove bars og samtidig høre hende synge fortryllende. Albummet vækker mange følelser og Tessa fortæller om følelsen af endelig at have udgivet sit første album ” Det er en kæmpe lettelse at have udgivet min første baby. Endelig! Jeg er stolt og rørt. Jeg har følelsen af at de frø jeg har plantet, nu bærer frugt. Jeg beviser hele tiden overfor mig selv at jeg kan mere end jeg tror, jeg tør mere end jeg tænker. Det er store følelser jeg sidder med. Det har taget mig længe at blive færdig og jeg har kælet for det, svedt for det, grædt for det og grinet over det. Jeg elsker det.”

’Tessas Hævn’ er en stærk plade med en perlerække af stærke features. De har alle en betydning for Tessa og hun uddyber ” Livid kunne jeg bare ikke undvære på min plade. Han har de bedste rim, de bedste flows og den mest overlegne levering. Han er min bror, til en grad hvor jeg kan glemme vi ikke har samme blod. Moderisk rapper på en moderisk sang. Suspekt er selvfølgelig med på mit album. De er mine Blæstegnen-homies, de har virkelig virkelig taget mit helt ind til dem fra day one. Jeg elsker dem og det er slet ikke sidste gang vi arbejder sammen. Benny Jamz og Kesi er to legendariske rappere som jeg har været fan af i så mange år, og sammen med Icekiid og Lamin, som jeg begge har elsket fra day one og altid været fan, myrder de fuldstændig deres ting. Søs Fenger er jo også en levende legende, og det er så stor en ære at hun har lyst til at arbejde med mig på noget som er så dybt og personligt. Hendes kærlighed varmer helt inde i knoglerne. Azhar er en fantastisk dygtig sangerinde som, jeg mødte på Urban Girls i sin tid, og vi har været veninder lige siden. Hun er powerfull.”

Tessa elsker sine fans og de elsker hende. Hun er altid forkæmper for at empower både mænd og kvinder og det gør hun også med ’Tessas Hævn’. Tessa forklarer ” Hvis folk lytter til albummet i den rækkefølge jeg har valgt, slutter med ”Engletårer”, kan det måske godt give folk en blandet følelse af den rejse de lige har været på. Jeg håber alle sangene giver forskellige følelser i kroppen, men også giver stof til eftertanke. Jeg håber en masse sidder med følelsen af empowerment”

Albummet er på mange måder starten på et nyt kapitel for Tessa, som kun lige er begyndt. Det bliver vildt. Om den næste tid fortæller Tessa ” Nu skal jeg have en skøn sommer med shows, jeg skal rejse lidt og jeg skal kramme mine forældre! Til efteråret fucker jeg på min første tour og spiller mit album i hele Danmark. Det bliver vanvittigt. Efter det, kan jeg kun afsløre at der sker endnu flere fede ting. Jeg er lige startet baby ;)”

Til efteråret til Tessa på tour gennem landet hvor du kan høre hende live. Fang dine billetter her.