fbpx

Tessa

Tessa er rullet tungt ind på airplay, streamingtjenester og landets scener. Undervejs har hun smadret alle fordomme om, hvorvidt en kvindelig artist med et gevaldigt karatespark kan placere sig midt i det danske hiphophierarki.

 • I juni 2019 skabte Tessa et nationalt meltdown, da hun postede et par freestylevideoer på Instagram. Kort tid efter Instagramvideoerne udgav Tessa debutsinglen ’Snakker For Meget’, som er akkurat lige så beskidt, ægte og overlegen som freestylevideoerne. Der skulle ikke gå lang tid, fra Tessa begyndte at markere sig som et lovende stjerneskud, til hun rullede direkte fra Vestegnen og ind i det danske hiphophierarki med tunge skyts. ’Det vildeste, der sket i dansk rap i ti år,’ lyder ordene fra Orgie-E, den selvudnævnte proletar fra Suspekt.

  I 2021 beviste Tessa at hun var kommet for at blive da hendes succesfulde koncert i K.B. Hallen blev udsolgt på under 24 timer. Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for 175 millioner streams på diverse streamingtjenester, +200.000 følgere på Instagram, og et utal af mentions fra en lang række danske og nordiske artister.

  Tessa har haft et vildt 2023. Hun udgav sit debutalbum samt en deluxeversion, lagde de danske festivaler ned hvorefter hun startede sin tour rundt i Danmark. Om 2024 fortæller Tessa: “2024 kommer kun til at byde på endnu mere storhed. Jeg ser frem til mere studie tid.”

  Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Tessa.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Tessa hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Tessa

Send os en uforpligtende forespørgsel på Tessa og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Tessa hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Tessa
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Tessa.

Anbefalede artister