fbpx
Siné - Pocket Dial

ALBUM-AKTUELLE SINÉ: “Jeg tænkte, jeg bliver nødt til at dø, når jeg fylder 30”

Del:
På ublufærdig og kompromisløs vis har hun lukket alle, der vil, ind i sine private tanker om livets store og små dilemmaer. Nu er det hele blevet samlet på Sinés nye album ‘Pocket Dial’, der udkom 12. maj.

“I lang tid tænkte jeg, at jeg bliver nødt til at dø, når jeg fylder 30. Jeg tænkte, at de følelser og det liv, jeg havde, ikke kunne fungere i et voksenliv. Men nu bliver jeg snart 30, og jeg har fundet ud af, at det kan jeg godt, siger Siné, der i mange år levede et liv som musiker på barer og gader i udlandet. Jeg har fundet ud af, at de problematikker, jeg tager op, kan opstå uanset ens alder. Man kan stadig have kærestesorger eller irritere sig over sin svogers politiske holdninger til en familiefest” fortæller Siné.

‘Pocket Dial’ er et virvar af strøtanker, observationer fra hverdagen og historier fra venner. Sangene er skrevet i en bidende og næsten overærlig stil, der inviterer lytterne ind i et intimt rum, hvor det føles som om, at man overhører noget, man ikke burde, og hvor Siné ikke er bange for at lade sig dømme.

Albummets nye nummer hedder ‘Bad Person’, og den binder en sløjfe om de temaer, som Siné gennem sine udgivelser har arbejdet med.

“Jeg tror på, at alle har dårlige sider. Tanker man ikke altid har lyst til at sige højt. Det er dem, jeg godt kan lide at synge og skrive om” siger hun.

“Bad Person’ handler om spørgsmålet, om man er et dårligt menneske, hvis man ønsker noget dårligt for andre. Jeg synes, det er en spændende samtale at have. Lige her handler det om spørgsmålet i en kærlighedsrelation, hvor vreden mod et andet menneske måske endda kan hjælpe en med at komme videre” siger Siné.

Ligesom hos de foregående sange hviler der en humoristisk selvironi over teksten i ‘Bad Person’. Og selvom temaet er råt for usødet, falder nummeret naturligt ind i resten af albummet, der musikalsk er dansevenlig pop med referencer til Motown, soul, og 90’ernes R&B.

De mere end to års arbejde, der ligger bag albummet, har allerede ført meget med sig. Med flere sange i rotation på P3, et remix i samarbejde med ELOQ og en danmarksturné er numrene allerede nået langt ud. Og ringer Sinés navn en klokke, er det måske, fordi hun som den første danske kunstner nogensinde lavede en officiel Disney-julesang, ligesom hun optrådte på nationalt tv under DR’s fællessang lillejuleaften.

“Sangene betyder utroligt meget for mig, og jeg er glad for at kunne give dem endnu mere kærlighed med et album. Der har været mange omveje og snørklede perioder i mit liv forud for udgivelsen, og der ligger uendeligt mange timers hårdt arbejde i hver og en af sangene, men det har været det hele værd” siger Siné.

Lyt til albumet ‘Pocket Dial’ her.