fbpx

siné

Hendes tekstunivers er skrevet i en lettilgængelig dagbogsform, der reflekterer over livet i 20’erne med dertilhørende forventningspres om uddannelse, fast forhold og børn.

 • Efter et særdeles godt 2022 er Siné klar til at indtage 2023 med manér – den nye single ”Family Dinner” udkom i starten af året.

  Det bliver den sidste single inden udgivelsen af Sinés debut EP ”Pocket Dial”.

  Om ”Family Dinner” fortæller Siné ”Der vil altid være forventninger til hvad man skal være og hvem man skal være i sit liv. Især i familie-relationer, kan dette blive tydeligt. Hvilket bord bliver man sat ved, hvordan forsvarer man at man stadig ikke er blevet fuldtidsansat til sin morfar, at man stadig ikke har fundet ’the perfect one’ til sin fulde onkel og at man prøver at følge sine drømme eller mangel på samme.” Tracket drager tydelig inspiration fra duoen Junior Senior, hvortil Siné ubesværet two stepper sig gennem både den dårlige stemning ved spisebordet og super-produceren Vascos skæve, guitarbårne produktion. Siné sluttede 2022 af med maner – i første omgang i samarbejde med Disney, hvortil hun udgav sin første og eneste sang på dansk ”En smule til”. – Ovenikøbet som den første danske artist nogensinde, stod hun for den danske version af Disneys årlige julesang. Kort tid herefter udgav hun et remix af ”For The Last Time Once Again” sammen med ELOQ – den røg direkte i rotation på P3 og blev udvalgttil ’Ugens Voice Choice’.

  Siden udgivelsen af sin første single ‘Older’ (2021), har Siné cementeret sig som en af de mest lovende vækstlagsartister. Og dette har også syntes anerkendende fra diverse aktører; hun har gentagende gange været at finde på DR’s rotationslister samt The Voice. Herudover har hun deltaget i programmer som ‘Sangskriver’ og ‘Muffs Weekendklub’ – begge programmer på P3 – men også været en del af DR Upcomings lineup i foråret 2022.

  United Stage – Officielt bookingbureau for siné

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book siné hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på siné

Send os en uforpligtende forespørgsel på siné og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke siné hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for siné
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for siné.