siné

Hendes tekstunivers er skrevet i en lettilgængelig dagbogsform, der reflekterer over livet i 20’erne med dertilhørende forventningspres om uddannelse, fast forhold og børn.

Koncerter 2023/2024

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for siné i 2023/2024.

 • Siné debutererede tidligere i år med singlen “Older” – en single der indkapsler den efterhånden ankerkendte kvartlivskrise, hvor man stilles overfor de mange overvejelser og forventninger der følger med at blive ældre. Bag det artistiske projekt Siné gemmer sig den 27-årige Signe Krog, der har flere års erfaring som udøvende musiker, men nu skal finde sig til rette i det at være udgivende og udøvende artist – og ja, være i slut tyverne.

  Tilbage i 2014 drog Signe ud i verden, da trangen til at backpacke og opleve verden for alvor meldte sig, og hvor hun mødte en israelsk guitarist. De startede en duo og rejste efterfølgende rundt i Thailand, Frankrig, Spanien, England og USA, hvor de spillede på gader og stræder. Det medførte en stor popularitet og fanskare, og især på YouTube hvor duoens covernumre er blevet vist mere end 7 millioner gange. I takt med populariteten og efterspørgslen voksede Signes skabertrang også, og hun flyttede atter tilbage til Danmark for at starte sit artistiske projekt: Siné. Alle vokser op, men ikke alle bliver voksne.

  ”Older” blev fulgt op med singlen ”2GOOD2U” og der venter meget mere musik lige om hjørnet! Musikken tager sonisk afsæt i 90’ernes R’n’B og breakbeats, sat ind i en moderne kontekst og bevæger sig generelt omkring kontraster: solskinspop blandet med hip-hoppens rå æstetik, hvor stærke hooks møder samplede beats og horn-stabs, mens tekstuniverset tager afsæt i let-hjertet dagbogsform, der reflekterer over livet i 20’erne med dertilhørende forventningspres om uddannelse, fast forhold og børn. Alvorlige emner der fylder meget, men tages med et let smil, og leveres med feel-good pop og massere af humor.

  United Stage – Officielt bookingbureau for siné

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book siné hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på siné

Send os en uforpligtende forespørgsel på siné og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke siné hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for siné
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for siné.